Post by TBFdirect » Wed Oct 11, 2017 9:20 pm

Installed fresh copy of 3.0.2.0
marketplace looks like the attached, nothing showing. i've entered api details and this makes no difference.
Is this the same for everyone? it it not launched yet or something?

Attachments

marketplaceimg.PNG

marketplaceimg.PNG (41.81 KiB) Viewed 726 times


Newbie

Posts

Joined
Thu May 28, 2015 5:28 am

Post by straightlight » Tue Nov 14, 2017 5:20 am

This issue has been addressed before as it seem to be an issue which the Opencart team are currently looking into. As soon as a definite fix will be provided and visible, an accurate solution will be provided. Thank you for your patience.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by FXGuy » Fri Dec 01, 2017 1:23 am

Same issue...

Extension Marketplace -> enter API credentials -> No results!

Attachments

Screenshot 2017-11-30 10.22.25.png

Screenshot 2017-11-30 10.22.25.png (56.47 KiB) Viewed 514 times


Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 30, 2017 7:44 am

Post by jeffm2000 » Thu Jan 18, 2018 1:31 pm

I also am not seeing any Extensions in the Marketplace. I tried to reinstall 3.0.2.0 (twice) the same issue. I went back and also tried version 3.0.1.1 and this version did the same thing.

Wouldn't a clean install have been one of the most basic tests after a new build. Was this ever tested??? ??? ??? ???

It is great to say wait and be patient for the team to fix this, but It looks like the problem has been there for more than 6 months. What do you want us to do wait another 6 months? We cannot install a payment gateway to make the store even usable. No new user who downloads this product can use it. Do you understand. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Good luck people I hope this product works for you.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 17, 2018 12:44 pm

Post by AlexChanHK » Thu Jan 18, 2018 5:30 pm

I afraid it is the hosting setting issue,
as the system is used curl to get the extension message from Opencart.com's API,
therefore no result mostly due to hosting blocked the to get information from other website.
Please double confirm with the hosting that you are using.

__________________________________________________________________
New web developer in Opencart ;)
Please mention we work at 9:30 am to 18:30 pm in every Monday to Friday.(UTC+8)


New member

Posts

Joined
Thu Mar 16, 2017 4:34 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests