Post by narajani » Sat Sep 09, 2017 9:29 am

Hi,
Following error is coming when clicking the Register page, Can anyone advice how to fix this
http://www.houseoftoner.com/index.php?r ... t/register

thanks

Newbie

Posts

Joined
Sat Sep 09, 2017 9:25 am

Post by grgr » Sat Sep 09, 2017 2:10 pm

Apparently it can't find the function GET index.php?route=account/account/country

I should start with the file (orignal or modified version depending on what mods installed) ../catalog/controller/account/account.php

Image Image Image Image Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 28, 2011 4:08 pm

Post by boicute.14 » Tue Sep 19, 2017 8:33 pm

present, if you want it work, click country and change it,because below script

Code: Select all

$('select[name=\'country_id\']').on('change', function() {
you can change change to ready or

Code: Select all

$(document).ready(function() {
	$.ajax({
			url: 'index.php?route=account/account/country&country_id=' + $('select[name=\'country_id\']').val(),

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 22, 2016 2:08 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests