Post by datacon » Wed Feb 24, 2010 7:33 am

Actually on the latest version of this itemized patch. I am not recieving any emails at all and all orders are going missing... I am on one version back and its working well. I have very long product names sometimes, and long model numbers. Maybe this is why its not working well :S Anyway, hopefully you can fix the tax on shipping (if tax is set for that particular chosen shipping method) thanks!

New member

Posts

Joined
Tue Nov 17, 2009 11:10 am

Post by Qphoria » Fri Feb 26, 2010 10:47 pm

whats odd is that the code has never changed since 1.3.2. I will take a closer look at the tax bit. Thanks for the info

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by datacon » Wed Mar 10, 2010 10:53 am

Thanks Q, did you manage to fix the tax bit on the itemized patch for shipping req. tax? Thx

New member

Posts

Joined
Tue Nov 17, 2009 11:10 am

Post by gocreative » Sat Mar 27, 2010 8:00 am

Sorry to sound like a total idiot, and to make you repeat yourself, but I'm having the problem outlined below and I'm not sure which patch or set of instructions I should be following.
  • I'm using v1.3.4
  • I'm using PayPal Standard (i.e. no monthly payments)
  • When I check out using PayPal (Sandbox test address), the payment is processed and I return to the store but the order is not listed in the customer's Account History page
  • The order is not listed for admin unless I filter by "Missing Orders"
  • In my database, the order_status is set to 0
  • Other payment methods (e.g. Bank Transfer) work successfully
  • I've submitted PayPal Sandbox orders on other websites based on v1.3.4 and have had no issues with the orders being displayed (however I cannot remember whether I tested using the same details, .e.g. first name, address etc)
  • My surname is O'Neill (saw something mentioned about PayPal not recognising some characters properly)
So my question is this: What do I need to do to fix the problem?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 5:46 pm

Post by Qphoria » Sat Mar 27, 2010 9:14 am

GIve up on sandbox like the rest of us have. It works in live mode, that is all that matters

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by scoop » Tue Apr 06, 2010 8:37 pm

I implemented the code, and my orders successfully work.

Although i receive an email "ATTN: Unverified Paypal order sales@angrypear.co.uk"

My domain is sales@dp-fashion.co.uk

Why is sales@angrypear.co.uk coming up? Also how do i fix this.

Thanks.

New member

Posts

Joined
Sun Feb 07, 2010 8:10 am

Post by Qphoria » Tue Apr 06, 2010 9:26 pm

The error you get is when the paypal verification step cannot automatically verify the payment. It sends out an alert so that you can do it.

"ATTN: Unverified Paypal order" and it sends to the store owner email

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by xseoer » Sat Jun 19, 2010 3:51 pm

ramblin54321 wrote:Hi,
unfortunately I'm having the same problem. The IPN test in sandbox gives this error message:
IPN delivery failed. HTTP error code 403: Forbidden

Please tell me what I need to do. Change a file permission or something?
Try to change the file permission.
Set it to 777 or 666

ghd cheap ghd ghd hair straighteners


Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 19, 2010 2:06 pm

Post by grapple » Sat Jul 03, 2010 2:01 pm

Does anyone know if this will work with 1.4.8? I'm getting all my paypal orders to be placed under "missing".

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 02, 2010 5:30 am

Post by felizone » Tue Jul 20, 2010 11:41 pm

I AM ALSO having the missing order problem.

New member

Posts

Joined
Thu Apr 08, 2010 3:28 pm

Post by Qphoria » Wed Aug 04, 2010 12:24 am

if using 1.4.8 or 1.4.8b, use the new paypal extension preview that will be in 1.4.9
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=17855

That should solve most issues

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by gocreative » Thu Sep 02, 2010 7:41 pm

Sorry to bring this topic back from the dead, but on one of my stores (v1.3.4) some orders are still going into the "Missing orders" section without being notified via email. Understandably the client isn't particularly happy about this, but I really don't want to upgrade the store given that I only set it up six months ago, it's heavily customised, and no doubt the products/other info would not easily migrate to the new version.

Is there anything further I can do (aside from the steps in this topic) to fix the problem?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 5:46 pm

Post by Qphoria » Thu Sep 02, 2010 8:53 pm

oneilldesign wrote:Sorry to bring this topic back from the dead, but on one of my stores (v1.3.4) some orders are still going into the "Missing orders" section without being notified via email. Understandably the client isn't particularly happy about this, but I really don't want to upgrade the store given that I only set it up six months ago, it's heavily customised, and no doubt the products/other info would not easily migrate to the new version.

Is there anything further I can do (aside from the steps in this topic) to fix the problem?
You can try the "paypal itemized patch" that I released (search for that exact title) and see if that works for you

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by gocreative » Fri Sep 03, 2010 7:44 am

Thanks. I'll give it a shot.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 12, 2010 5:46 pm

Post by peterban » Sun Nov 14, 2010 2:12 am

up ::)

Sito Web


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 11:53 pm

Post by Qphoria » Sun Nov 14, 2010 6:46 am

This is no longer valid (or supported) since 1.4.9.x came out and has a completely redone paypal module. You can get it here if using 1.4.8 or later:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=17855

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by benvus » Sat Jan 08, 2011 3:11 am

I've read through a couple of "No Order" threads, but most seem to say that it's all working in 1.4.9+. I'm having the problem still:

Version 1.4.9.3
Paypal Standard, live (not test mode)
Completed order as customer
Order only shows in the admin section if filtered by Missing Orders
Staging site at http://opencart.benv.us

Newbie

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 3:07 am

Post by co2fish » Mon Jan 17, 2011 9:47 am

I have the same problem, when I updated my 1.4.8 to 1.4.9.3.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 05, 2009 4:09 am

Post by benvus » Sat Jan 29, 2011 1:57 am

Anyone have a solution? We're literally just trying to have a website we're people can buy stuff. Whether that's Google Checkout, Paypal, or whatever. If we can't get a single payment method working obviously we can't use OpenCart.

Newbie

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 3:07 am

Post by Qphoria » Sat Jan 29, 2011 2:02 am

This is not to be used anymore after 1.4.7.
If you have 1.4.8 or newer you need to use this:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=17855

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests