Post by jami » Sun Jul 01, 2018 10:49 pm

Hello all,
i installed SSL on my server, enabled in opencart admin, also changed both config files and forced to redirect pages to SSL version in .htaccess.
Page works perfectly and all is on SLL, but when i make a test order, after checkout when success page displayed, i get error 500 and this success page isnt SSL. But i can see the order in admin backend and both emails are sent to customer and to me.
Have any advice to solve this?

Newbie

Posts

Joined
Sun Jul 01, 2018 10:45 pm

Post by OSWorX » Wed Jul 04, 2018 3:10 am

jami wrote:
Sun Jul 01, 2018 10:49 pm
Hello all,
i installed SSL on my server,
Really installed SSL .. or only the Certificate??

jami wrote:
Sun Jul 01, 2018 10:49 pm
enabled in opencart admin, also changed both config files and forced to redirect pages to SSL version in .htaccess.
Page works perfectly and all is on SLL, ..
So - not all perfect - or isn't it?

jami wrote:
Sun Jul 01, 2018 10:49 pm
but when i make a test order, after checkout when success page displayed, i get error 500 and this success page isnt SSL.
Means what??
Having an error 500 (which means a white blank page) or the success page (without SSL)?
And if the success page, your second statement as also wrong (wasn't there something about perfect .. ?).

jami wrote:
Sun Jul 01, 2018 10:49 pm
But i can see the order in admin backend and both emails are sent to customer and to me.
> Have you tried without the enabled .htaccess?
> Have you enabled the error reporting?
> Have you ever checked your error logs (server & shop)?

And, have you ever read this here: viewtopic.php?f=176&t=53294

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests