Post by CaptainHaddock » Wed Jul 12, 2017 8:09 am

Hi,
In my site's search results page, the check boxes for “Search in subcategories” and “Search in product descriptions” are in the wrong place. They are to left of the white boxes where you enter search term and choose category. They should be next to text “Search in subcategories” and “Search in product descriptions” .
This problem has appeared recently but am not sure exactly when.
I've recently updated Journal theme ot latest version, not sure if that is cause.

How do I fix this?
Image
Thanks very much
Peter
Opencart v1.5.5.1

Opencart 1.5.5.1
VQMOD
Extensions installed:
Journal Theme
SEO Pack Pro
All Products From Subcategory in Parent Category
All Products From Subcategories in Parent Category Filters
Remove Return Links

Bug fixes applied:
Fix for Tag Filters not working (see OpenCart 1.5.5 Bug Thread)


New member

Posts

Joined
Tue Jul 02, 2013 7:01 am


Post by DigitCart » Wed Jul 12, 2017 12:55 pm

Add this to your css file:

Code: Select all

#content.search-page .content input[type="checkbox"] {
  float: none;
}
if doesn't work, try using !important:

Code: Select all

#content.search-page .content input[type="checkbox"] {
  float: none !important;
}
Then clear your theme and your browser cache.
Image

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm


Post by CaptainHaddock » Fri Jul 14, 2017 7:36 am

Thanks very much DigitCart! You fixed it.
Turn out the problem was caused by Journal theme. The theme developers have now fixed it in latest release on Themeforest.

Opencart 1.5.5.1
VQMOD
Extensions installed:
Journal Theme
SEO Pack Pro
All Products From Subcategory in Parent Category
All Products From Subcategories in Parent Category Filters
Remove Return Links

Bug fixes applied:
Fix for Tag Filters not working (see OpenCart 1.5.5 Bug Thread)


New member

Posts

Joined
Tue Jul 02, 2013 7:01 am


Post by DigitCart » Fri Jul 14, 2017 12:58 pm

CaptainHaddock wrote:
Fri Jul 14, 2017 7:36 am
Thanks very much DigitCart! You fixed it.
Turn out the problem was caused by Journal theme. The theme developers have now fixed it in latest release on Themeforest.
You're welcome.

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests