Post by cybertai » Wed Apr 04, 2018 4:35 pm

Hi, after copying all the files via FTP, i head on to /install and it shows me

Code: Select all

Error: A theme has not been assigned to this store!
I tried to enter admin and it shows me this:
Image

Newbie

Posts

Joined
Wed Apr 04, 2018 4:17 pm

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 10:39 pm

In your OC database setting table, ensure the theme_default_status 's value is set to 1 .

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by olhutch » Tue Apr 10, 2018 1:28 am

Hi, I've got the same problem, my theme_default_status is set to 1. I have a few more options on the menu though (everything but the extentions options).
In System Setting my Theme is set to "heading_title" and its the only option in the drop down box, I was previously using a Big Shop Theme.
Any other Idea's? Thanks is advance for any help.

Cheers

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 10, 2018 1:22 am

Post by bne » Fri May 11, 2018 7:21 pm

Hello, same issue here. After upgrading from 1.5.6 to 3.0.2.0 the message "Error: A theme has not been assigned to this store!" appears. In Backend under "System" / "Settings" in the corresponding Shop Entry under "Theme" we have the only option "heading_title". If the entry is saved withoud changes (therefore it will save the "heading_title" as Theme :) an error "Warning: Please check the form carefully for errors! " is thrown. Any ideas how i can put in the theme?

bne
Newbie

Posts

Joined
Fri May 11, 2018 7:15 pm

Post by ms_cjohansson » Fri May 25, 2018 2:33 pm

Hey I was able to fix this, the problem is that the default theme is not activated when you have performed an upgrade.

* First verify that your admin users group has all the permissions by clicking System > Users > Your user and then System > Users > User Groups.
* Second visit Extensions > Extensions, select Themes, then press the + button to active default theme
* Third visit System > Settings > Main Store > Select default theme and then save
* Fourth visit front-page to verify that problem is solved

Newbie

Posts

Joined
Thu May 24, 2018 8:32 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests