Post by teofilpop » Mon Jul 24, 2017 10:55 pm

Warning: fopen(/var/www/vhosts/*****/oc3020/system/storage/logs/openbay.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/log.php on line 22Warning: fopen(/var/www/vhosts/*****/oc3020/system/storage/session//sess_76b9fc3d9bc00312b7b82a2524): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 29Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 31Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 33Warning: fflush() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 35Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 37Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/*****/oc3020/system/library/session/file.php on line 39

Any sugestion ?

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 1:59 am

Post by labeshops » Tue Jul 25, 2017 12:07 am

having the same issue on a test install of 3.0.2.0 I upgraded from 3.0.0.0

Manually moved the storage folder and updated the paths in the config files but getting the same failed to open stream errors both front and admin as op.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by labeshops » Tue Jul 25, 2017 3:06 am

Okay, I figured out the issue.

You need to delete the .DIR_SYSTEM . in front of the path on the line in both config files. What is happening is though the instructions tell you to change the line to reflect the correct position of storage after you move it, with it calls the system directory, it mangles the link to repeat your root directory twice.

So in both config.php and admin/config.php change:

define('DIR_STORAGE', DIR_SYSTEM . '/path/instructions/giveyoul/storage/');

to

define('DIR_STORAGE', '/path/instructions/giveyoul/storage/');

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by teofilpop » Wed Aug 02, 2017 7:35 pm

But I do not get there. The message appear in "install" page. My config files is empty.

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 1:59 am

Post by labeshops » Wed Aug 02, 2017 8:01 pm

Are you trying to do an upgrade? They are never smooth.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by teofilpop » Thu Aug 03, 2017 7:25 pm

No upgrade. I try to install fresh opencart.

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 26, 2014 1:59 am

Post by yello » Sat Feb 24, 2018 11:15 pm

Blame it on the extreme poor quality documentation that is full of errors. It sucked in 2.*, sux in 3.* so far and sure will go on.

Make this path writable and it should work:

/upload/system/storage/session/

I will see if I can manage to move my 2.* to 3.*, if that is again full of errors it will be Zen-cart again (which I ran before for many years with no issues)

New member

Posts

Joined
Wed Dec 03, 2014 9:00 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests