Post by jdizon » Tue Jun 26, 2018 4:38 pm

Template thumbnail images are not showing:
Image
Upon inspect above, the image src value is the local server path and not the http path.

Here's the image path opened in new tab:
Image

The correct path should be
Image

Here's my config.php

Code: Select all

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://localhost:8888/base/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost:8888/base/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/system/');
define('DIR_IMAGE', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/image/');
define('DIR_STORAGE', '/Users/Shared/v1.2.0/base-storage/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/theme/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');
And admin/config.php

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://localhost:8888/base/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://localhost:8888/base/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost:8888/base/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'http://localhost:8888/base/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/system/');
define('DIR_IMAGE', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/image/');
define('DIR_STORAGE', '/Users/Shared/v1.2.0/base-storage/');
define('DIR_CATALOG', '/Users/Shared/v1.2.0/Sites/base/catalog/');
define('DIR_LANGUAGE', DIR_APPLICATION . 'language/');
define('DIR_TEMPLATE', DIR_APPLICATION . 'view/template/');
define('DIR_CONFIG', DIR_SYSTEM . 'config/');
define('DIR_CACHE', DIR_STORAGE . 'cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', DIR_STORAGE . 'download/');
define('DIR_LOGS', DIR_STORAGE . 'logs/');
define('DIR_MODIFICATION', DIR_STORAGE . 'modification/');
define('DIR_SESSION', DIR_STORAGE . 'session/');
define('DIR_UPLOAD', DIR_STORAGE . 'upload/');
From older versions of OC, there used to be a HTTP_IMAGE constant that defines the http path, but now it's not here. I am using opencart 3.0.2.0

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 21, 2018 8:16 am

Post by straightlight » Tue Jun 26, 2018 10:05 pm

Contact the extension developer to resolved this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: mayor21 and 6 guests