Post by KingCryptoServices » Mon Nov 27, 2017 4:50 am

I installed the ImpulsePro2 admin theme, and by doing so, I can no longer log in, and the theme is broken. It seems that installing this theme somehow broke the ability to use PHP in the MVC.

Page: https://www.kingcryptoservices.com/admin/
Screenshot: https://gyazo.com/fd9ddd7f9c18b1a5a3df7cb401d50f4c

HTML of that page:

Code: Select all

<?php echo $header; ?>
<div>
	<a class="hiddenanchor" id="signup"></a>
	<a class="hiddenanchor" id="signin"></a>

	<div class="login_logo">
		<img width="180" src="view/template/b5b_qore_engine/themes/<?php echo $b5b_qore_engine_active_theme_path; ?>/images/logo.png">
	</div>
	<div class="login_notifications">
		<?php if ($success) { ?>
			<div role="alert" class="alert alert-success alert-dismissible fade in">
				<button aria-label="Close" data-dismiss="alert" class="close" type="button"><span aria-hidden="true">×</span>
				</button>
				<?php echo $success; ?>
			</div>
		<?php } ?>
		<?php if ($error_warning) { ?>
			<div role="alert" class="alert alert-danger alert-dismissible fade in">
				<button aria-label="Close" data-dismiss="alert" class="close" type="button"><span aria-hidden="true">×</span>
				</button>
				<?php echo $error_warning; ?>
			</div>
		<?php } ?>
	</div>
	<div class="login_wrapper">
		<div class="animate form login_form">
			<section class="login_content">
				<form action="<?php echo $action; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data">
					<div class="login_heading">
						<h1>
							<i class="fa fa-lock" aria-hidden="true"></i>
							<span><?php echo $text_login; ?></span>
						</h1>
					</div>
					<div class="login_field">
						<label for="input-username"><i class="fa fa-user"></i> <?php echo $entry_username; ?></label>
						<input type="text" id="input-username" class="form-control" name="username" placeholder="<?php echo $entry_username; ?>" required="" value="<?php echo $username; ?>" />
					</div>
					<div class="login_field">
						<label for="input-password"><i class="fa fa-lock"></i> <?php echo $entry_password; ?></label>
						<input type="password" id="input-password" class="form-control" name="password" placeholder="<?php echo $entry_password; ?>" required="" value="<?php echo $password; ?>" />
					</div>
					<div class="login_buttons">

						<?php if ($forgotten) { ?>
							<a class="reset_pass" href="<?php echo $forgotten; ?>"><?php echo $text_forgotten; ?></a>
						<?php } ?>

						<button type="submit" class="btn btn-success btn-lg btn-block submit"><i class="fa fa-key"></i> <?php echo $button_login; ?></button>

						<?php if ($redirect) { ?>
							<input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" />
						<?php } ?>
					</div>
				</form>
			</section>
		</div>
	</div>
</div>
<?php echo $footer; ?>


Posts

Joined
Mon Nov 27, 2017 12:27 am

Post by straightlight » Mon Nov 27, 2017 10:10 pm

Contact the extension publisher to resolve this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tadtoad » Fri Dec 01, 2017 12:36 am

KingCryptoServices wrote:
Mon Nov 27, 2017 4:50 am
I installed the ImpulsePro2 admin theme, and by doing so, I can no longer log in, and the theme is broken. It seems that installing this theme somehow broke the ability to use PHP in the MVC.

Page: https://www.kingcryptoservices.com/admin/
Screenshot: https://gyazo.com/fd9ddd7f9c18b1a5a3df7cb401d50f4c
Sorry about the troubles. You can disable the extension from your FTP by going to [your_root_folder]/vqmod/xml/
Then the 3 files that start with "b5b_" you need to rename them from ending in ".xml" to ".xml_"

This will get your site back to normal. Then send me an email at: support [at] base5builder.com with your admin and FTP details so I can take a look at it for you to see what's causing the problem. You can create a temporary admin and FTP access for me which you can delete later.

Thanks

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat Aug 31, 2013 3:18 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests