Post by warisaha » Tue Nov 14, 2017 3:10 pm

hello everyone!

I'm using Opencart 2.x and my site is www.ddplus.us. When I load my website it is showing 404 error and the address bar contains the following url http://ddplus.us/install/index.php and I accessed the admin panel here http://ddplus.us/admin and entered the correct credentials and clicked on 'Login' and after clicking the button the address bar modifies the http://ddplus.us/admin to other domain which hosted on the same hosting li.e. http://deccandentalsupply.com/admin....."

Actually I have a clone of www.ddplus.us in the directory www.ddplus.us/clone, its front end loading properly and in the admin login page, I entered the correct login credentials and it shows "No matching..." error. I'm highly confused what happened. Can any one help me please?

Thanks in advance!

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 19, 2017 2:31 pm

Post by straightlight » Tue Nov 14, 2017 9:21 pm

Ensure your config.php and admin/config.php files are properly configured. Also ensure not to use site redirections / forwarders from your cPanel or htaccess files that affects your root domain.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by labeshops » Wed Nov 15, 2017 4:37 am

You should delete the install directory after it has been installed else the store will always default to it.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by warisaha » Wed Nov 15, 2017 12:34 pm

Thanks for your responses.

I tried to correct the confi files with desired database credentials. Now my website giving me the new error like below,


Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home3/deccanys/public_html/www.ddplus.us/catalog/model/module/wate ... ermark.php' (include_path='.:/opt/alt/php54/usr/share/pear:/opt/alt/php54/usr/share/php') in /home/deccanys/public_html/www.ddplus.us/system/modification/catal ... /image.php on line 4


And the ddplus.us/admin is loading but i cant able log into using the correct details. Please help me

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 19, 2017 2:31 pm

Post by straightlight » Wed Nov 15, 2017 10:25 pm

This error message is caused by an installed module. Uninstall the module from the admin-end and see if that rectifies the issue with the watermark module.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests