Post by pemochen » Fri Apr 01, 2016 8:41 am

Testing the new version 2.2.0.0 not send email to customers, the probe with version 2.1.0.1 and if you send the mail, Thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 31, 2016 6:28 am

Post by cdie68 » Thu May 12, 2016 2:32 pm

Yes, same problem to me. In Marketing - Mail, to send email NO WORK!

Newbie

Posts

Joined
Thu May 12, 2016 2:30 pm

Post by brik » Sun May 29, 2016 4:48 pm

Same for me, clean install of 2.2.0.0. Email is fine on creating orders and from the 'Contact us' for customers to use on the main store front.

But within Marketing-> mail completing the fields and pressing the send button produces nothing. No egg-timer, not even a vey small wait, no error message. There is also no error message in the log file. The appearance is that nothing is happening.

Newbie

Posts

Joined
Thu May 19, 2016 5:34 pm

Post by cdie68 » Sun May 29, 2016 5:10 pm

WHY WRITE IN THIS FORUM IF NO ONE GIVE US A SOLUTION?

Better another shop script with better support.
Goodbye

Newbie

Posts

Joined
Thu May 12, 2016 2:30 pm

Post by fulandrusky » Thu Jun 02, 2016 6:38 pm

Same problem. Absolutely desperate.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2016 6:37 pm

Post by i2Paq » Fri Jun 03, 2016 6:59 pm

Why not posting this as a "bug" in the 2.2.0.0 "BUG" topic?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

UPGRADE to 2.x: Contemplate before thou begins!

Our FREE search: Find your answer FAST!.

BUGs?: Known BUGS for All OC Versions.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by i2Paq » Sat Jun 04, 2016 11:10 pm

florinsith wrote:If you mean the admin mail page, then edit the file admin/view/template/marketing/contact.tpl, and in the file, find and delete the line:

Code: Select all

$('textarea[name=\'message\']').val($('#input-message').code());

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

UPGRADE to 2.x: Contemplate before thou begins!

Our FREE search: Find your answer FAST!.

BUGs?: Known BUGS for All OC Versions.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by OSWorX » Sat Jun 04, 2016 11:41 pm

i2Paq wrote:
florinsith wrote:If you mean the admin mail page, then edit the file admin/view/template/marketing/contact.tpl, and in the file, find and delete the line:

Code: Select all

$('textarea[name=\'message\']').val($('#input-message').code());
And another bug: https://github.com/opencart/opencart/is ... -223762251

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by i2Paq » Sun Jun 05, 2016 2:45 pm

OSWorX wrote:
i2Paq wrote:
florinsith wrote:If you mean the admin mail page, then edit the file admin/view/template/marketing/contact.tpl, and in the file, find and delete the line:

Code: Select all

$('textarea[name=\'message\']').val($('#input-message').code());
And another bug: https://github.com/opencart/opencart/is ... -223762251
Thanks!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

UPGRADE to 2.x: Contemplate before thou begins!

Our FREE search: Find your answer FAST!.

BUGs?: Known BUGS for All OC Versions.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by salizam » Tue Sep 12, 2017 7:46 am

PROBLEM SOLVED

"edit the file admin/view/template/marketing/contact.tpl, and in the file, find and delete the line:
Code: Select all

$('textarea[name=\'message\']').val($('#input-message').code());"

DOESN'T WORK FOR ME.

THIS IS WHAT I DID:

1. Download Opencart 2.3.0.2 (which is the next version after 2.2.0.0)
2. Unzip folder and look for contact.tpl file in admin/view/template/marketing
3. Copy the file and replace with the same file in 2.2.0.0 version

Mail working fine now.

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 12, 2017 7:38 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests