Post by olfactorymaven » Mon Dec 04, 2017 5:11 am

I am using OC 2.3.0.2. I've noticed that the quantities are changing on its own. For example, if the stock is set to 0, after a certain amount of time the number will change as if something is in stock. Is this a bug?

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by rjcalifornia » Sat Dec 16, 2017 10:34 am

It depends. Which mod/extensions you have on your site?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by olfactorymaven » Mon Dec 18, 2017 4:23 am

rjcalifornia wrote:
Sat Dec 16, 2017 10:34 am
It depends. Which mod/extensions you have on your site?
I have Cartbinder , Unlimited Style Color (theme extension), multi social sharing, and Zopim.

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by DBS » Wed Dec 20, 2017 7:00 pm

Did you find out how/why this was happening? What was the quantity changing to?

I don't allow checkout without stock yet I've just had a customer order and pay for a part that has had zero stock since Nov 4th when I sold the last one and haven't ordered any since.

DBS
Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 26, 2013 7:00 pm

Post by olfactorymaven » Wed Dec 20, 2017 8:16 pm

DBS wrote:
Wed Dec 20, 2017 7:00 pm
Did you find out how/why this was happening? What was the quantity changing to?

I don't allow checkout without stock yet I've just had a customer order and pay for a part that has had zero stock since Nov 4th when I sold the last one and haven't ordered any since.
No success. Went in the Admin this morning and noticed that a few quantities changed from 0. Still searching for answers/fix.

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by rjcalifornia » Sat Dec 23, 2017 1:16 pm

olfactorymaven wrote:
Mon Dec 18, 2017 4:23 am
rjcalifornia wrote:
Sat Dec 16, 2017 10:34 am
It depends. Which mod/extensions you have on your site?
I have Cartbinder , Unlimited Style Color (theme extension), multi social sharing, and Zopim.
Sorry for the late reply. What is Cartbinder?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by olfactorymaven » Sat Dec 23, 2017 1:52 pm

rjcalifornia wrote:
Sat Dec 23, 2017 1:16 pm
olfactorymaven wrote:
Mon Dec 18, 2017 4:23 am
rjcalifornia wrote:
Sat Dec 16, 2017 10:34 am
It depends. Which mod/extensions you have on your site?
I have Cartbinder , Unlimited Style Color (theme extension), multi social sharing, and Zopim.
Sorry for the late reply. What is Cartbinder?
https://www.cartbinder.com/store/

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by MrPhil » Mon Dec 25, 2017 12:25 am

Which cartbinder product? The one that manages stock levels? Maybe it's not configured correctly and is sometimes "randomly" adding stock. Do you have anything else (outside applications) that might touch stock quantities by directly manipulating the database? Alternately, if nothing is touching your stock quantities, might you have anything installed that still allows purchase on 0 levels, thinking that it will notify you to reorder?

Active Member

Posts

Joined
Wed May 10, 2017 11:52 pm

Post by rjcalifornia » Tue Dec 26, 2017 3:23 am

MrPhil is correct. You should be more specific about the plugin(s) you are using

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by jasongarcia » Wed Jan 10, 2018 5:57 am

I'm using cartbinder too but I have never seen such bug. Maybe the problem is not in it?

Hello guys on this site!


Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 09, 2018 5:45 am

Post by olfactorymaven » Thu Jan 11, 2018 5:13 am

jasongarcia wrote:
Wed Jan 10, 2018 5:57 am
I'm using cartbinder too but I have never seen such bug. Maybe the problem is not in it?
You’re right. I don’t see that as related either. I’m glad you posted. It reminded me about my update. So I haven’t had any problems since leaving the Quantity blank. Meaning, I’m no longer leaving 0, nor putting 0. That has worked now with keeping items Out of Stock items out of stock. Even though 0 shows, without me typing it in, the stock does not increase. Doesn’t make sense, I know, but it’s working for me.

I do think it’s another issue however.

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 11 guests