Post by lombert » Mon Feb 11, 2019 8:20 am

Hi

Open cart 2.3.0.2.

I'm setting up a new store, and have installed some extension and add some products. Suddenly then I want to see products by clicking on "Catalog/Products" I gets to "Extension/Modules".

If I try to go by menu "'BELL'/Products / Out-of stock" I also gets to Extension/Modules.

What can has happened? I can guess that some ocmod or vqmod-file has change something, but how can I find the right place to look.

The link after pressing "Catalog/Products" is this; 'admin/index.php?route=extension/extension&type=module&token=PpBffAJyk2Gn3aeUkpvVqRlLRkzYMVGe'
In my old store (2.3.0.2) it looks like this; 'admin/index.php?route=catalog/product&token=SqDMyqqdFqmfhzk50s8EQAqrlcfiHQcP"
and that shows the product list, as I want the new store also should. :)

Any suggestion is very helpful.

/Thomas

Attachments

Skärmavbild 2019-02-11 kl. 01.16.57.png

Skärmavbild 2019-02-11 kl. 01.16.57.png (85.5 KiB) Viewed 80 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 3:24 am

Post by straightlight » Thu Feb 14, 2019 10:45 pm

Caused by an installed extension or your HTTP referrers are improperly configured on your server.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 74 guests