Post by snake625 » Thu Oct 18, 2018 10:20 pm

I messed up my site.
I was trying to update my opencart lightning accelerator.
I uploaded the files then went in and uploaded the xml file in the extension installer. It installed successfully.
Then I went to the modification page and clicked refresh.
The site went down.
I tried to go through and delete the lightning program, just to get the site back up. It will not come back up.
Still internal server error.
I need help, losing out on sales because the site is down.
What can I do to get back up and running?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2015 11:50 am

Post by thekrotek » Thu Oct 18, 2018 10:46 pm

You need to at least display the error messages or get it from error log. Then copy it here.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by snake625 » Thu Oct 18, 2018 11:10 pm

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2015 11:50 am

Post by ADD Creative » Thu Oct 18, 2018 11:37 pm

You need to find your error logs. OpenCart one is in system/storage/logs. You might also find a PHP error log defined by the PHP error_log setting.

Do you not have a backup you could compare or restore from? Or maybe your host has a back?

www.add-creative.co.uk


Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by snake625 » Fri Oct 19, 2018 5:16 pm

Thank you for trying to help. I got the site back up and working. The problem was a modification folder created by the lightning program. As soon as I removed the modification folder the problem cleared up. It was not creating an error in the logs that I could find. Thank you again for trying to help.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2015 11:50 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests