Post by eisteddfod_37 » Thu Oct 18, 2018 10:14 pm

Hi all,

I'm in real need of some help. However I will already admit it's not going to be an easy one as it's a very customised setup.

I've got a OC2 multisite setup and all seems to be working "ok" (I wouldn't say perfect) on the main site. However, the others won't add products to the cart or even throw the red error if options haven't been selected. Sometimes they will, but these then won't show in the minicart automatically and a page refresh or navigation to another page is require to update the minicart.

https://www.had-print.co.uk/printing-se ... uct_id=503

See link above.

Any ideas would be fantastic.

Many thanks

Andy

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2018 12:07 am

Post by straightlight » Sun Oct 21, 2018 1:40 am

Unprecise OC version posted. However, you are using a custom theme. Switch back to the default theme and see if the issue can be reproduced.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by danishmagic » Sun Oct 21, 2018 11:51 am

As I can see its an issue of ajax loading, your cart is not refreshed.

I hope you are a developer so I can suggest you some changes here:

You should try it by refreshing your cart section to reflect changes on your cart. It can be done by using ajax. If you are not technical then you should go to switching with default theme.

High Quality Website Designing and Development | Indian Matrimonial Sites | Software Development India :dance:


Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 21, 2018 11:13 am
Location - India
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests