Post by LuisaX » Tue Aug 28, 2018 11:16 pm

Hi Everyone!
I'd like to add an external link to the navigation bar.
I tried to edit header.tpl and i add this code but it doesn't work :

<a href="<?php echo $category['href']; ?>" class="see-all"><?php echo $text_all; ?> <?php echo $category['name']; ?></a> </div>
</li>
<?php } else { ?>
<li><a href="<?php echo $category['href']; ?>"><?php echo $category['name']; ?></a></li>
<?php } ?>
<?php } ?>
<ul class="menu">
<li>
<a href="https://MY SITE "> HOUSEWARES AND MORE</a>
</li>
</ul>
</ul>
</div>
Any suggestions?
Thanks a lot for the answer!


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2016 4:53 pm

Post by LuisaX » Tue Aug 28, 2018 11:19 pm

I forgot to mention my open cart version 2.3.0.2
Thanks


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2016 4:53 pm

Post by xxvirusxx » Tue Aug 28, 2018 11:54 pm

You have refreshed ocmod?
One on left, one on right. You choose.

You can write code like this:

Code: Select all

<li><a href="https://you_site" target="_blank">HOUSEWARES AND MORE</a></li>
or

Code: Select all

<li><a href="https://you_site" target="_blank" title="Best housewares from world... ">HOUSEWARES AND MORE</a></li>

Attachments

Screenshot_2018-08-28_19-09-51.png

Screenshot_2018-08-28_19-09-51.png (112.09 KiB) Viewed 189 times

Screenshot_2018-08-28_19-02-45.png

Screenshot_2018-08-28_19-02-45.png (95.99 KiB) Viewed 193 times


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by straightlight » Wed Aug 29, 2018 12:59 am

Or like this:

Code: Select all

<li><a href="https://you_site" target="_blank" alt="Best housewares from world …" title="Best housewares from world...">HOUSEWARES AND MORE</a></li>

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by LuisaX » Wed Aug 29, 2018 5:31 pm

Yes! I forgot to refresh :-)
Thanks!


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2016 4:53 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests