Post by FalconSam » Thu Jul 12, 2018 8:53 pm

I am receiving "Fatal Error No: 1146", when I opening my website homepage or any product link for first time. But when I am refreshing that error page, the actual page loading fine. Again if I open a different link after few minutes, the same fatal error and its loading after refresh the page.
Here is the actual error:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fatal error: Uncaught Exception: Error: Table 'smackd6_masti.oc_lightning_modified' doesn't exist<br />Error No: 1146<br />DELETE FROM oc_lightning_modified WHERE smd<1528805441 in /home/smackd6/mastistore.com/system/library/db/mysqli.php:40 Stack trace: #0 /home/smackd6/mastistore.com/system/lightning/alpha.php(1): DB\MySQLi->query('DELETE FROM oc_...') #1 /home/smackd6/mastistore.com/system/lightning/alpha.php(1): We() #2 /home/smackd6/mastistore.com/system/lightning/gamma.php(1): require('/home/smackd6/m...') #3 /home/smackd6/mastistore.com/index.php(16): require('/home/smackd6/m...') #4 {main} thrown in /home/smackd6/mastistore.com/system/library/db/mysqli.php on line 40".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have restore 1 month old backup file also.. but the issue not solved. I don't have much knowledge about Opencart. So if any of experts help me out, it will be a great help in my lifetime :(

Details:
Website: mastistore.com
OC: 2.2.0.0
Theme: Porto

Thanks in advance.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 12, 2018 8:22 pm

Post by Qphoria » Thu Jul 12, 2018 10:09 pm

Some mod you are using is trying to access a table that it expects to be there.. but the table is not there. Try uninstalling the "lightning" mod and reinstalling it.. that is usually when db tables are added

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by FalconSam » Thu Jul 12, 2018 10:45 pm

I can not find the 'lightning' module in my module list. Where can i find this?

Thanks for helping.. :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 12, 2018 8:22 pm

Post by Cue4cheap » Fri Jul 13, 2018 7:33 am

Do you have a lightning directory?
Did you install something VQMOD maybe, or some other extension at some point in time?
Do you have a copy of your store offline that you can grep through it and see if you can find the lightning contrib?

www.cuesplus.com


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am

Post by FalconSam » Fri Jul 13, 2018 5:03 pm

Yes, I can see Lightening Folder under system part. I have attached the lightening folder image and Zip file here. Thank You!

Attachments

lightening folder.jpg

lightening folder.jpg (229.75 KiB) Viewed 94 times

mastistore error.jpg

mastistore error.jpg (178.24 KiB) Viewed 94 times


Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 12, 2018 8:22 pm

Post by FalconSam » Sat Jul 14, 2018 6:48 pm

Please help someone.. :(

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 12, 2018 8:22 pm

Post by soundzgood-nz » Tue Jul 17, 2018 11:06 am

Probably the Lightning accelerator - have a look at this page for uninstall instructions and do all 7 steps.
Simon

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 25, 2014 5:15 pm
Location - New Zealand
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 24 guests