Post by Boodschappenonline » Wed May 30, 2018 5:03 pm

I cannot access my admin page anymore, when i go to my admin page: https://recreatiewinkelonline.nl/admin/ in safari i get the error message: cannot decode raw data NSURLErrorDomain:-1015

Can anyone help me out?

Opencart version: 2.3.0.2
Theme: Journal 2.16.2
Web control panel: DirectAdmin


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by straightlight » Wed May 30, 2018 8:18 pm

I was having the same difficulty you describe with Safari and my.yahoo.com. I went into Preferences and clicked the Security tab. Clicked Show Cookies and then searched for the my.yahoo.com cookies. Deleted those and tried to go back to my.yahoo.com and it came right up. Even kept me logged in. Hope that helps.
In your case, track your domain name in those specified locations and see if that resolves the issue.

Source: https://discussions.apple.com/thread/1475452 .

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Boodschappenonline » Wed May 30, 2018 8:38 pm

Straightlight,

Thanks for your solution!

I will give it a try, meanwhile i've read the posts from the url you've posted and tried to access the admin page with Firefox. That give my:
��)F��hت� pc�Q���M-����P�H��B��/�$ Ә���N�(�iU�Q5G0��}%���Q��yʞ�uF�'1xNI�J[�]Q�D;�pb���p�mAN$�l���`$�G͗��YN�5z��u �����ea�B���Hl�3D/�?��������c#]��C�s���y8&��q��C_��<sq�58��f>�3(��xzU��Ķh{$a"��j9��_�'��V�ÒH�S6��F�m�F���f�5��b�4�,��)y>b��%q&ŝ�v��(���˷�lY,���v��_6�:<��[�4�}d�v�����ۂ�?��-دH�O�7�7�f_�f|�����~S��޽c�DF�(e�m��b��CqNVD��;ag/��Xh������ Y

So i think the problem maybey whorse then a thought.


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by straightlight » Wed May 30, 2018 8:43 pm

See with Google Chrome if the same issue can be reproduced.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Boodschappenonline » Thu May 31, 2018 5:14 pm

I've got the same problems with Google Chrome. I think the problem lies elswhere.


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by straightlight » Thu May 31, 2018 6:51 pm

Try on another device / station and see if the same issue occurs.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Boodschappenonline » Thu May 31, 2018 10:23 pm

On all the devices the same problem. I've tried iphone's, ipad's, PC's, iMac and Macbook. :'(


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by straightlight » Sat Jun 02, 2018 8:38 pm

Contact your host to resolved this issue. You could also use a website analyzer and read the results afterwards once the test is done.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by IP_CAM » Sat Jun 02, 2018 8:55 pm

Content Encoding Error
Did you set the Output Compression Level, in the Admin/Settings/... ?
If so, change it back to 0, and try again.
Ernie
---
Image

Attachments

compression_settings.jpg

compression_settings.jpg (50.61 KiB) Viewed 523 times


For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Installation, similar to:
http://www.bigmax.ch - http://www.ipcam.li - http://www.jti.li
For Information + URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
I am NOT available for Custom Support in existing OC Installations!
My Github Repositories: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by Boodschappenonline » Thu Jun 07, 2018 7:41 pm

straightlight wrote:
Sat Jun 02, 2018 8:38 pm
Contact your host to resolved this issue. You could also use a website analyzer and read the results afterwards once the test is done.
That might be a good idea, but when i google website analyzer i only got SEO related sites. Do you have any suggestions for a website analyzer?


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by Boodschappenonline » Thu Jun 07, 2018 7:42 pm

IP_CAM wrote:
Sat Jun 02, 2018 8:55 pm
Content Encoding Error
Did you set the Output Compression Level, in the Admin/Settings/... ?
If so, change it back to 0, and try again.
Ernie
---
Image
Ernie,

Thank you for your repley.

I would love to change the settings, but the problem is that i've first need to access the admin page in order to change it ;o)


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm

Post by straightlight » Thu Jun 07, 2018 8:23 pm

In your PHPMyAdmin console, in your OC database, on your setting table, look for:

Code: Select all

config_compression
field by using the search tab. Then, change the value from that key to: 0.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Boodschappenonline » Wed Jun 13, 2018 4:09 pm

straightlight wrote:
Thu Jun 07, 2018 8:23 pm
In your PHPMyAdmin console, in your OC database, on your setting table, look for:

Code: Select all

config_compression
field by using the search tab. Then, change the value from that key to: 0.
Straightlight thank you for this solution, that did the trick!


Posts

Joined
Fri Mar 31, 2017 7:07 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests