Post by IvySedai » Wed May 23, 2018 6:52 pm

OC Version: 2.1.0.1
Theme: RGen
Extension/Mods:
Add Manufacturer Logo on Product Page
Export/Import Tool (V3.1) for OpenCart 2.x
GDPR - Personal Data Reports Willows Consulting Ltd.
Local copy OCMOD by iSenseLabs iSenseLabs 1.3
Manufacturer Layout Sharley's Web Development 2.1
Manufacturer Logo

Your query:
We've been trying to remove the AddThis social media sharing feature from the product pages.
We removed the code as advised in the forums from template/product/product.tpl and tried a vqmod, refreshing all the caches every time, but it stubbornly remains on the product pages.

A link to your site:
www.itemdrop.co.uk

Newbie

Posts

Joined
Wed May 23, 2018 6:47 pm

Post by yodapt » Thu May 24, 2018 1:11 am

Thanks for sharing Oc version, mods and so on, that is helpful.

Did you check VQMod logs to see if the changes are being applied?

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by cyclops12 » Thu May 24, 2018 1:17 am

Have you refreshed your browser cache as i cant see any AddThis social media on the couple of product pages i checked ?

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by IP_CAM » Thu May 24, 2018 2:09 am

Well, your product Page does no longer contain Add This. But the correct
URL would be this below, in order to also display the FontAwsome Pics:
http://itemdrop.co.uk/alien-isolation-xbox
Ernie

For Sale: Top URL's, including OpenCart V-Pro installed, like seen here:
http://www.bigmax.ch - http://www.ipcam.li - http://www.opencart.li
For Information + URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
I am NOT available for Custom Support in existing OC Installations!
My Github Repositories: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by bronts » Wed Jun 13, 2018 7:40 am

I seem to be having the same issue.
www.redraglyn.com OpenCart Ver 3.0.2.0
I have removed the code from both the theme's product.twig and the default one only to see it still show live.
I have refreshed/cleared the cache in the site using the cog in the dashboard as well as clearing the cache in my browser.
I have opened the site in other browsers only to see AddThis still there.
I've spent several frustrating hours trying to get rid of it.
Does anyone have any other suggestions or is it just an odd cache issue?

Thankyou
Brontè :-)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jul 14, 2012 12:56 pm
Location - QLD Australia

Post by IP_CAM » Wed Jun 13, 2018 8:56 am

I have removed the code from both the theme's product.twig ...
Well, unfortunately, this is NOT the case, or then, it would no longer exist. :choke:
Ernie
---
catalog/view/theme/OPCADD016/....
Product Page Source:

Code: Select all

 <!-- AddThis Button BEGIN -->
 <div class="addthis_toolbox addthis_default_style" data-url="http://www.redraglyn.com/index.php?route=product/product&amp;product_id=51"><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a> <a class="addthis_button_tweet"></a> <a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a> <a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>
<script type="text/javascript" src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-515eeaf54693130e"></script> 
 <!-- AddThis Button END --> 

For Sale: Top URL's, including OpenCart V-Pro installed, like seen here:
http://www.bigmax.ch - http://www.ipcam.li - http://www.opencart.li
For Information + URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
I am NOT available for Custom Support in existing OC Installations!
My Github Repositories: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by bronts » Wed Jun 13, 2018 10:55 am

I understand that this needs to be removed and I can assure you I have done it.
From here: /public_html/catalog/view/theme/OPCADD016/template/product/product.twig
I moved the file via ftp to my desktop, opened the file in notepad, removed that code, saved it and uploaded it again, making sure I chose to overwrite it.
I then downloaded it again and checked to make sure it was not there and it was not.
BUT it still shows live that it is there - very frustrating.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jul 14, 2012 12:56 pm
Location - QLD Australia

Post by IP_CAM » Wed Jun 13, 2018 11:23 am

Did you clear out OcMod + VqMod Cache (if exist ?)

For Sale: Top URL's, including OpenCart V-Pro installed, like seen here:
http://www.bigmax.ch - http://www.ipcam.li - http://www.opencart.li
For Information + URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
I am NOT available for Custom Support in existing OC Installations!
My Github Repositories: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by bronts » Wed Jun 13, 2018 1:01 pm

I have now and when viewed, it's gone!!
*happy dance*
Thank you Thank you Thank you

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jul 14, 2012 12:56 pm
Location - QLD Australia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests