Post by lbrown1371 » Fri Sep 08, 2017 10:20 am

I am currently using Version 2.3.0.2 with the default theme.
I have had several orders and they all showed up under the dashboard until
today. I had one and the person paid with paypal. I didn't know there was
even an order until I logged into my paypal account. There was no notification
and it did not show up in the "total orders". The order had an order ID and all.
Then I checked under view recent activity under the dashboard and seen the order
and where the user had registered a new account.
Also under orders, I can not filter to find the order. The Order ID is 55 and if I put
that in the Order ID filter it will not pull that order. However, under the dashboard
and recent activity, if I click on the link that says John Doe added a new order (new order link)
it takes me to the order.
Any thoughts or suggestions?

Thanks in advance!


Larry

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 04, 2017 8:50 pm

Post by rjcalifornia » Fri Sep 08, 2017 11:11 am

What is the status of that order??

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by paulfeakins » Fri Sep 08, 2017 4:30 pm

Have you looked under "Missing Orders"?

It might be that PayPal sent its IPN request very late which changed the status of those orders.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by lbrown1371 » Fri Sep 08, 2017 9:46 pm

When I go under orders and then filter by "missing orders", it shows up there.
How does it become a missing order? What would happen for it to go to missing instead of processing or processed or complete?

Thank you for your help!!!

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 04, 2017 8:50 pm

Post by rjcalifornia » Sun Sep 10, 2017 10:26 am

lbrown1371 wrote:
Fri Sep 08, 2017 9:46 pm
When I go under orders and then filter by "missing orders", it shows up there.
How does it become a missing order? What would happen for it to go to missing instead of processing or processed or complete?

Thank you for your help!!!
It means there is an issue with PayPal. Sometimes it might be due to the security Mod of your server. I've seem this happen before, the user orders, proceeds to pay with PayPal, and when after PayPal process the payment, it should redirect to your site, however due to security Mod, it won't allow the redirection, hence the "Missing Order"

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by lbrown1371 » Mon Sep 11, 2017 1:27 am

Thank you very much!

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 04, 2017 8:50 pm

Post by lbrown1371 » Fri Sep 22, 2017 2:34 am

This problem keeps happening. Is there a way to resolve this issue?

Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 04, 2017 8:50 pm

Post by rjcalifornia » Tue Sep 26, 2017 9:17 am

Check the error log

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests