Post by kdavies » Sat Jul 15, 2017 12:14 am

Hi
On my site www.biohealthtech.co.uk, I select Brand, then select a brand and there is a lot of information displayed before we eventually get to the products.

This undesired display also happens when I select Specials

ocV2.3.0.2
Any ideas?

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 29, 2017 8:31 pm

Post by DigitCart » Sat Jul 15, 2017 12:26 am

Hi,
It seems that you assign those modules to manufacturer layout, did you?

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm


Post by kdavies » Sat Jul 15, 2017 9:12 pm

Where do I go to set that up?

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 29, 2017 8:31 pm

Post by IP_CAM » Mon Jul 17, 2017 12:26 am

.... possibly by reading some Information on such, I assume! :D
Ernie
https://isenselabs.com/books/allbooks
http://docs.opencart.com/

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by kdavies » Mon Jul 17, 2017 7:14 pm

I just love helpful and supportive posts when you ask for help.
If only I had known that this was a documented feature and all I had to do was rtfm

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 29, 2017 8:31 pm

Post by kdavies » Tue Jul 18, 2017 12:12 am

Please can anyone help with this.
I have experimented with removing seo friendly names and added in the banner list the long id ie:
index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=14

From the brands option in the footer, selecting a manufacturer displays incorrectly.

How do I trouble shoot this incorrect display behaviour.
oc v2.3.0.2

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 29, 2017 8:31 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests