Post by machaman1 » Fri May 19, 2017 4:40 pm

Hi,
I have strange problem. My site works fine, but when I open any product on my store, it shows without any style, all looks terrible. Anybody can help? :(

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 11, 2016 3:04 am

Post by paulfeakins » Fri May 19, 2017 4:58 pm

Please post a link to your site ...

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 11, 2016 3:04 am

Post by IP_CAM » Sat May 20, 2017 8:23 am

Sorry for the bad News, and please, don't get me wrong ;)
but your Site is a plain Mess, one of the worst, I've ever seen. My Browser even locked
up for some time, trying to load a Page.
Product Pages, consisting of 9'000+ source lines, that's more than just a simple overkill,
(I used to design complete Online Auction Sites with less... :o )
not to speak of anything else. Better not expect many, to stay on such an overcrowded
slowmotion Site, or even try to buy something, exept, you give away everything for free :laugh:

Back to the drawing Table, good Luck ! ;)
Ernie
---
Image

Attachments

overkill.jpg

overkill.jpg (224.69 KiB) Viewed 51 times


Ernie's OpenShop 1.75 with responsive Bootstrap Themes:
http://www.bigmax.ch - http://www.hitline.info - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests