Post by pritamkumbhar » Fri May 19, 2017 1:39 pm

Hello ,
I am migrating my website from localhost to server but their are some problem.The css not apply on live server.
i didnt get what to do if anyone know please tell me.i attached screenshot of that see..

Attachments

cartt.png

cartt.png (358.04 KiB) Viewed 259 times


New member

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2017 3:20 pm

Post by chrisranjana.com » Fri May 19, 2017 2:22 pm

pritamkumbhar wrote:
Fri May 19, 2017 1:39 pm
Hello ,
I am migrating my website from localhost to server but their are some problem.The css not apply on live server.
i didnt get what to do if anyone know please tell me.i attached screenshot of that see..
Just check whether the css refers to a localhost location by mistake ?

Chris, Opencart Developers and Programmers,
www.chrisranjana.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 26, 2009 2:23 am
Location - chennai, India

Post by uksitebuilder » Fri May 19, 2017 2:25 pm

I believe it is more to do with SSL

The document is linking to http in the head for the base href and stylesheets which are getting blocked by the browser when trying to server the site over SSL

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by pritamkumbhar » Fri May 19, 2017 4:35 pm

i didnt get your answer friends...
please explain briefly the steps...

New member

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2017 3:20 pm

Post by paulfeakins » Fri May 19, 2017 5:00 pm

Please link to the website ...

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by IP_CAM » Sat May 20, 2017 8:50 am

it means, that your config.php files contain incorrect Links,
and they should better look like:
------
ROOT:
-----

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.cartridgewala.com/');
// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.cartridgewala.com/');
-----
ADMIN:
-----

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.cartridgewala.com/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.cartridgewala.com/');
define('HTTP_IMAGE', 'https://www.cartridgewala.com/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.cartridgewala.com/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.cartridgewala.com/');
define('HTTPS_IMAGE', 'https://www.cartridgewala.com/image/');
to make it work.
---
IN ADDITION, you should use a Routine in your .htaccess File, to make sure,
all URL Calls like http://yoursite or https://yoursite are redirected correctly to
https://www.yoursite, like the Routines shown below, in order to also make various Things,
like Fontawesome ICONS and Glyphicons, work with OC Bootstrap Themes!
It would be placed just BELOW the existing REWRITE COMMAND LINE:
RewriteEngine On:

Code: Select all

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
RIGHT HERE, and THIS:

Code: Select all

#Force (http host) non www to www (optional)
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]

#Force (https host) non www to www (optional)
RewriteCond %{HTTPS} on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
AND FOLLOWED BY the already existing:

Code: Select all

RewriteBase /
Untested, just guessing. Good Luck ;)
Ernie

I attached a zip File, containing some goodies, for multiple OC Versions,
to make OC HTTPS, where it cannot be made, by default ! :laugh:
it may be of help!

Attachments


Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.ebikes.li - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by pritamkumbhar » Sat May 20, 2017 1:58 pm

hello friend,
Now css working
but the product images not display...please check and tell me what wrong in my path...

New member

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2017 3:20 pm

Post by harsh.k1987 » Sat May 20, 2017 3:37 pm

Hello,
Please try this trick:
Login to backend and go to setting section.
off seo url and save the setting.
Then again on the seo url.

Best Regards
Harsh Kumar
hkdev1987@gmail.com


New member

Posts

Joined
Tue May 26, 2015 7:59 pm
Location - india

Post by IP_CAM » Sat May 20, 2017 11:42 pm

well, some images are visible in your Shop, and some not, but I don't know why,
there must be some other MISSES somewhere, I assume. And I cannot find
your ADMIN Section anymore, so, you must have changed other things as well:
https://www.cartridgewala.com/admin
Good Luck!
Ernie
---
Image

Attachments

cat_page.jpg

cat_page.jpg (64.59 KiB) Viewed 183 times


Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.ebikes.li - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests