Post by Tintoy » Thu Jan 26, 2017 8:56 am

Is anyone else having problems using 2 different themes with a multistore setup in 2.3.0.2?

My configuration worked fine with OC 2.1.0.2, but in OC 2.3.0.2 the theme for the second store does not update properly and some of the links go to the first store.

I am using a subdomain with cpanel that worked perfectly with OC 2.1.0.2.

Is there a bug with Multistore in the latest Opencart? Any ideas or suggestions?

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 26, 2012 10:57 am
Location - Atlanta USA

Post by paulfeakins » Thu Jan 26, 2017 6:44 pm

It sounds more likely to be a bug in your theme, I suggest you contact the theme developer.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by Tintoy » Fri Jan 27, 2017 5:41 am

I solved the problem with my installation of OC 2.3.0.2.

The .htaccess file was empty. Replacing the .htaccess file with the default file fixed the multistore links.

Thanks,

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 26, 2012 10:57 am
Location - Atlanta USA

Post by bonny3 » Thu May 17, 2018 4:08 am

Tintoy wrote:
Thu Jan 26, 2017 8:56 am
Is anyone else having problems using 2 different themes with a multistore setup in 2.3.0.2?

My configuration worked fine with OC 2.1.0.2, but in OC 2.3.0.2 the theme for the second store does not update properly and some of the links go to the first store.

I am using a subdomain with cpanel that worked perfectly with OC 2.1.0.2.

Is there a bug with Multistore in the latest Opencart? Any ideas or suggestions?

Thanks.
Hi Tintoy,
I have your exact same problem with Opencart 2.3.0.2,
I read that you solved by editing the htaccess file,
could you tell me how you compiled it?

Thanks
Best Regards
Alessandro

New member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2015 7:20 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests