Post by gogoosa41 » Wed May 23, 2018 1:46 am

Please can someone help me, I have the open cart version 3.0.0.0 and anytime I tried uploading an image, it direct me to the login page and afterwards it will not appear fine and refuses to work... What will I do.

Newbie

Posts

Joined
Sat May 05, 2018 5:53 am

Post by jwyatt » Mon Aug 27, 2018 11:47 pm

Hi everybody!

Many thanks to Straightlight for all the specific help provided regarding this issue. I've read just about every post on the four pages of this thread, and have tried all code changes which apply to our problem (trying to insert images into WYSIWYG editor just opens the image in a new tab, plus it will successfully insert images ONLY if they're from the root image directory).

Unfortunately none of these work. I even followed the link provided by Straightlight for the official fix (http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 80#p631280) but the information linked to did not solve the problem either.

I did notice, that (strangely?) our files are in different paths than described. For instance, the filemanager.php is in system\storage\modification\admin\controller\common ...

Is this normal?

Since none of the changes I made to any JS or PHP provided a solution, I've rolled all those files back to their original state before I started making these code line replacements.

I'm on OpenCart 2.2.0.0

Any help would be greatly appreciated!

Many thanks,

Jacob
www.micro-trains.com

Newbie

Posts

Joined
Thu May 31, 2018 5:38 am

Post by straightlight » Tue Aug 28, 2018 12:55 am

Unfortunately none of these work. I even followed the link provided by Straightlight for the official fix (http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 80#p631280) but the information linked to did not solve the problem either.
I did notice, that (strangely?) our files are in different paths than described. For instance, the filemanager.php is in system\storage\modification\admin\controller\common …
If you installed an extension from the admin - > extensions page, then yes, it is normal. However, simply indicating that the solution did not solve the issue does not describe the source of the issue you are encountering based on the above statement.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by jwyatt » Tue Aug 28, 2018 9:26 pm

Thanks for your response, Straightlight!

Sadly, I don't know the source of the problem. I just mentioned the directory structure in case that would explain why my changes to the code would not have worked to fix the problem.

I posted here because this thread is about the same problem I am having, so I was hoping there may have been another solution or something else I could try to get Image Manager to be able to insert images into the WYSIWYG editor.

Is there any other information I can provide which could help identify the source of our bug?

Newbie

Posts

Joined
Thu May 31, 2018 5:38 am

Post by straightlight » Tue Aug 28, 2018 9:36 pm

See if this solution is working: viewtopic.php?f=190&t=164152&p=624797#p625218

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by jwyatt » Wed Aug 29, 2018 10:57 pm

Thanks Straightlight! I'm not sure how to apply that fix. I have just been "dropped" into this OpenCart website at my new job without any prior OpenCart experience. Do I upload this XML file somewhere within the OpenCart Dashboard? Or could you refer me to a help doc with which I could educate myself? =)

Sincere thanks again.

Newbie

Posts

Joined
Thu May 31, 2018 5:38 am

Post by straightlight » Thu Aug 30, 2018 12:57 am

You need to download VQMod from Qphoria on GitHub in order to use that XML file.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests