Post by tonkp » Sat Sep 16, 2017 12:40 pm


Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 08, 2017 3:41 pm

Post by Ariz-M » Sun Sep 17, 2017 5:29 pm

WOW, this great.. many problem of OC 2.0 can be solved here, thanks


gclub

Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 12, 2017 11:26 am

Post by sd10 » Tue Sep 19, 2017 5:29 pm

Hi, Can anyone tell me how to make a drop down box in opencart. Please checkout the attached image for more details.

Thank You. :)

Attachments

Drop down box.png

Drop down box.png (13.58 KiB) Viewed 9519 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Sep 19, 2017 5:23 pm

Post by tonkp » Sun Sep 24, 2017 3:34 pm


Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 08, 2017 3:41 pm

Post by somjai007 » Thu Oct 05, 2017 11:37 am

Is there a tutorial on upgrading from version 2.0.3.1 to 2.2.0.0?


บาคาร่า gclub

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 10, 2017 3:06 pm

Post by tonkp » Sat Oct 07, 2017 12:44 pm


Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 08, 2017 3:41 pm

Post by mastering » Tue Oct 17, 2017 8:25 am

I'm Morteza and I've been using OpenCart for a while.
I am very happy to be a member of the OpenCart site.
Thank you very much for your good guidance and training :)

Rastana Shop is launched with OpenCart ;)


Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 17, 2017 8:16 am


Post by ajbeigh » Mon Dec 04, 2017 12:55 am

in opencart v2.1.0.2 the reward points does not get deducted even when used some for shopping.
Any one here to help? Please

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 11, 2017 4:32 pm

Post by sanvish » Fri Jan 12, 2018 7:23 pm

I want to correct my website multiple product option price
Now shows
Main Special price: $ 10
1- option
2- option + $5
3- option + $10

How to replace like below
Main Special price: $ 10
1- option $10
2- option $15
3- option$20

I try to fix but I could not done,

(<?php echo $option_value['price_prefix']; ?><?php echo $option_value['price'];?>)
I replaced
(<?php print ( $special + $option_value['price']); ?>)
but it has not working.
Please give me suggestion how to fix it. :'(


these are below code of radio option
<?php if ($option['type'] == 'radio') { ?>
<div class="form-group<?php echo ($option['required'] ? ' required' : ''); ?>">
<label class="control-label"><?php echo $option['name']; ?></label>
<div id="input-option<?php echo $option['product_option_id']; ?>">
<?php foreach ($option['product_option_value'] as $option_value) { ?>
<div class="radio">
<label>
<input type="radio" name="option[<?php echo $option['product_option_id']; ?>]" value="<?php echo $option_value['product_option_value_id']; ?>" />
<?php if ($option_value['image']) { ?>
<img src="<?php echo $option_value['image']; ?>" alt="<?php echo $option_value['name'] . ($option_value['price'] ? ' ' . $option_value['price_prefix'] . $option_value['price'] : ''); ?>" class="img-thumbnail" />
<?php }?>
<?php echo $option_value['name']; ?>
<?php if ($option_value['price']) { ?>
(<?php echo $option_value['price_prefix']; ?><?php echo $option_value['price'];?>)
<?php } ?>
</label>
</div>
<?php } ?>
</div>
</div>
<?php } ?>

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 12, 2018 6:46 pm

Post by brinquedoseducativos » Sat Apr 21, 2018 1:54 am

xxvirusxx wrote:
Sat Jan 16, 2016 8:41 pm
Product pictures in order email

After some comparation using "@tik" Product pictures in order email and files from 2.1.0.2 I managed to change the files to show products image in order e-mail. If someone has better knowledge to make an extension will be great :)

File: catalog/view/theme/default/template/mail/order.tpl
Line: 84
Find:

Code: Select all

<?php echo $product['name']; ?>
Replace with this:

Code: Select all

<a href="<?php echo $product['href']; ?>"><img src="<?php echo $product['thumb']; ?>" title="<?php echo $product['name']; ?>" style="float:left;" /></a><?php echo " "; ?><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?><a href="<?php echo $product['href']; ?>"></a>
File: catalog/model/checkout/order.php
Line: 415
Find:

Code: Select all

$data = array();
Add, after:

Code: Select all

$this->load->model('tool/image');
Line: 542
Find:

Code: Select all

$option_data = array();
Add,after:

Code: Select all

$product_query = $this->db->query("SELECT image FROM " . DB_PREFIX . "product WHERE product_id = '" . (int)$product['product_id'] . "'");
				foreach ($product_query->rows as $prodquery) { 
				$image = $prodquery['image']; 
					}
				$thumb = $this->model_tool_image->resize($image, 60, 60);
Line: 565
Find:

Code: Select all

$data['products'][] = array(
Add,after:

Code: Select all

					'thumb'    => $thumb,
						'href'	   => $this->url->link('product/product', 'product_id=' . $product['product_id']),
For ocmod, edit at you like

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<modification>
   <name>Product photos order email</name>
   <code>products_photos</code>
   <version>1.0</version>
   <link>http://forum.opencart.com</link>
   <author>xxvirusxx</author>

   <file path="catalog/view/theme/default/template/mail/order.tpl">
      <operation error="log">
         <search><![CDATA[ <?php echo $product['name']; ?> ]]></search>
         <add position="replace"><![CDATA[
<a href="<?php echo $product['href']; ?>"><img src="<?php echo $product['thumb']; ?>" title="<?php echo $product['name']; ?>" style="float:left;" /></a><?php echo " "; ?><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?><a href="<?php echo $product['href']; ?>"></a>
         ]]></add>
      </operation>

   </file>

   <file path="catalog/model/checkout/order.php">
      <operation error="log">
         <search><![CDATA[ $data = array(); ]]></search>
         <add position="after"><![CDATA[
            $this->load->model('tool/image');
         ]]></add>
      </operation>

      <operation error="log">
         <search><![CDATA[ $option_data = array(); ]]></search>
         <add position="after"><![CDATA[
            $product_query = $this->db->query("SELECT image FROM " . DB_PREFIX . "product WHERE product_id = '" . (int)$product['product_id'] . "'");
            foreach ($product_query->rows as $prodquery) {
            $image = $prodquery['image'];
               }
            $thumb = $this->model_tool_image->resize($image, 60, 60);
         ]]></add>
      </operation>

      <operation error="log">
         <search><![CDATA[ $data['products'][] = array( ]]></search>
         <add position="after"><![CDATA[
            'thumb'    => $thumb,
            'href'      => $this->url->link('product/product', 'product_id=' . $product['product_id']),
         ]]></add>
      </operation>

   </file>

</modification>
Thank you! Good idei@

Loja de Brinquedos em Moema
Brinquedos Educativos em Moema

Moto Infantil
Brinquedos
Brinquedos Educativos
Fogão de Brinquedo


User avatar
Newbie
Online

Posts

Joined
Tue Mar 13, 2018 12:28 am

Who is online

Users browsing this forum: thekrotek and 83 guests