Post by kenyky » Sun Feb 12, 2017 11:59 am

hi everyone
2017-02-10 11:45:04 - PHP Notice: Undefined variable: username in public_html/system/storage/modification/admin/view/template/common/column_left.tpl on line 5

the error above suddenly occour in error log yesterday

i have tried to install the Integrated VQmod for OpenCart 2 from JNeuhoff to solve the problem.
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=19501

but my theme collapsed with no reason after installation.

According to the information of the page http://stackoverflow.com/questions/3939 ... e-username, i have tried to replace the column_left.tpl line 5 with the following code:

<img src="<?php echo $image; ?>" alt="<?php echo $firstname; ?> <?php echo $lastname; ?>" title="<?php echo $username; ?>" class="img-circle" />

It is fixed!for half day..........and it appear again...

actually what the problem is?can anyone have any solution else?
Please help,thank you very much

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 07, 2016 3:16 am

Post by sanshay » Fri Mar 24, 2017 6:25 pm

Problem is the image that you use from the user admin in the left col.
- Image,
- You'r name
- You'r usergroup
If you delete the image, the error wil not show and the standard image ico wil show.

Set the permissions to 755 or 777, at some servers you need also to reset the owner from GID and UID
Example in server Directadmin : folders and files have GID or UID name, named apache or other. You can reset the folders and it wil become you'r hosting name.
After that you can chmod folders and files to 755 or 777 if needed.

That should fix the problem
Regards

Active Member

Posts

Joined
Fri Jan 25, 2013 8:49 pm

Post by kenyky » Fri Mar 24, 2017 6:31 pm

yes﹗you are right!
it is the image problem!
after i del it
no error at all!!! ;D
thank you very much!

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 07, 2016 3:16 am

Post by toni_sbd » Fri Jun 16, 2017 1:44 am

Hi,

In the file admin/view/template/common/column_left.tpl at line 5 just replace this:
<?php echo $username; ?>

by this:

<?php echo $firstname; ?> <?php echo $lastname; ?>

And all run its fine.

Hope this help!!!

Regards.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 07, 2014 10:38 pm

Post by chris777 » Sun Sep 24, 2017 6:52 am

Toni's suggestion worked for me!

Thanks!

chris :banana: :banana: :banana:

toni_sbd wrote:
Fri Jun 16, 2017 1:44 am
Hi,

In the file admin/view/template/common/column_left.tpl at line 5 just replace this:
<?php echo $username; ?>

by this:

<?php echo $firstname; ?> <?php echo $lastname; ?>

And all run its fine.

Hope this help!!!

Regards.

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by staygre2 » Mon Apr 16, 2018 8:57 pm

Toni's suggestion worked for me too!

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 06, 2017 4:48 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests