Post by rgexsite185 » Mon Feb 26, 2018 12:38 am

OC 2.0.3.1

Since yesterday, i noticed that when i write domain_name.pt/admin, redirects to http://domain_name.pt/index.php?route=error/not_found, appears "The page you requested cannot be found!" and if i click "continue" button it goes to http://domain_name.pt/index.php?route=common/home (frontoffice) instead of admin login. If i want to enter admin login i have to write: http://domain_name.pt/admin/index.php?route=common/login.

Before yesterday, to enter in my website, we write domain_name.pt, now appears "The page you requested cannot be found" and if we click "continue" button, it opens the website (frontoffice) but, instead domain_name.pt, shows http://domain_name.pt/index.php?route=common/home.
Help me, please!!!!

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 25, 2018 10:46 pm

Post by straightlight » Mon Feb 26, 2018 3:12 am

- Ensure your admin/config.php and config.php files path are properly configured
- Ensure to remember what you modified in your .htaccess file (caused by an extension?)
- Clear all browsing navigation, close your browser, re-open your browser and see if you can type the admin folder without the full route. If not, then the issue is with .htaccess or your DirectoryIndex.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests