Post by jorgg » Thu Jul 19, 2012 12:40 am

Hello. Finally I bought a Rapid SSL certificate and I'm trying to install.
All documentation I've found told me I need to try "Yes" on SSL in the admin, and after, I have to modify to files: config.php and admin/config.php
The problem is than in first file (config.php) there is nothing about http or https. It begins with:

<?php
// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home

admin.php is OK.

I've seen than in newes OC versions, admin.php begins with:
?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http....

Is it normal? I have only to configure one file (admin/config.php) on 1.4.9.4?

Thank you again

New member

Posts

Joined
Thu Mar 03, 2011 4:21 am

Post by Avvici » Sat Jul 21, 2012 10:58 pm

Paste the entire /config.php file here. Make sure you don't give us your DB credentials.

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by Moggin » Tue Jul 24, 2012 12:43 am

jorgg wrote:.....

Is it normal? I have only to configure one file (admin/config.php) on 1.4.9.4?

Thank you again
Yes, that is all you have to do for 1.4x installations - select 'use SSL:yes' in the admin panel, and optionally change the admin/config, as you describe.

The procedure changed for the 1.5x series.

Active Member

Posts

Joined
Wed May 05, 2010 4:56 am

Post by jorgg » Thu Jul 26, 2012 1:18 am

Thank you at all!

New member

Posts

Joined
Thu Mar 03, 2011 4:21 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests