Post by mavhie » Mon Feb 20, 2012 10:11 pm

Hello,

I successfully upgraded a copy of our website to latest opencart version using wampserver. I'm having trouble with setting up the storefront since the product & category page don't work. Whenever I click on it, it will take me to the localhost page of wampserver. Can anyone help me how to fix this?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 2:56 am

Post by mavhie » Tue Feb 21, 2012 10:42 pm

This is the error I'm getting whenever I click on category/product link:

[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP Fatal error: Call to undefined method ModelCatalogProduct::getfeaturedProducts() in C:\\wamp\\www\\web\\admin\\controller\\module\\featured01.php on line 171, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP Stack trace:, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP 1. {main}() C:\\wamp\\www\\web\\admin\\index.php:0, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP 2. Front->dispatch() C:\\wamp\\www\\web\\admin\\index.php:158, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP 3. Front->execute() C:\\wamp\\www\\web\\system\\engine\\front.php:29, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP 4. call_user_func_array() C:\\wamp\\www\\web\\system\\engine\\front.php:47, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Wed Feb 15 16:05:54 2012] [error] [client ::1] PHP 5. ControllerModuleFeatured01->index() C:\\wamp\\www\\web\\system\\engine\\front.php:47, referer: http://localhost/web/admin/index.php?ro ... 205059f111
[Thu Feb 16 08:55:48 2012] [warn] pid file C:/wamp/bin/apache/Apache2.2.21/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu Feb 16 08:55:48 2012] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.9 configured -- resuming normal operations
[Thu Feb 16 08:55:48 2012] [notice] Server built: Sep 10 2011 11:34:11
[Thu Feb 16 08:55:48 2012] [notice] Parent: Created child process 4648
[Thu Feb 16 08:55:49 2012] [notice] Child 4648: Child process is running
[Thu Feb 16 08:55:49 2012] [notice] Child 4648: Acquired the start mutex.
[Thu Feb 16 08:55:49 2012] [notice] Child 4648: Starting 64 worker threads.
[Thu Feb 16 08:55:49 2012] [notice] Child 4648: Starting thread to listen on port 80.
[Thu Feb 16 08:55:49 2012] [notice] Child 4648: Starting thread to listen on port 80.
[Thu Feb 16 08:57:59 2012] [error] [client ::1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
[Thu Feb 16 08:58:14 2012] [error] [client ::1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
[Tue Feb 21 09:11:50 2012] [error] [client ::1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico
[Tue Feb 21 09:12:02 2012] [error] [client ::1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico

Please help how to debug this error. Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 2:56 am

Post by uksitebuilder » Wed Feb 22, 2012 12:10 am

Looks like you are using a module/extension that was for a previous version of OpenCart.

Any modules/extensions you may have added to your previous version of OC before upgrading will most likely need upgrading also.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by mavhie » Wed Feb 22, 2012 12:56 am

Ok. Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 2:56 am

Post by mavhie » Thu Feb 23, 2012 11:56 pm

Do I need to upgrade all the old ver extensions before doing an upgrade? or vice versa?

Thanks a lot for your help!

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 2:56 am

Post by uksitebuilder » Fri Feb 24, 2012 12:04 am

You will need to check the extensions individually to see if they are compatible with the version of OC you are or have upgraded to.

Some will work as is, but most will most likely need upgrading.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by mavhie » Wed Feb 29, 2012 11:46 pm

I upgraded all our old modules to updated version, but still no luck, whenever I click on the categories or products link it would take me to the wampserver homepage. I checked the apache error log but disapointed to find out it doesn't tell you any errors either.

Anybody knows how to fix this?

Thanks in advance!

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 2:56 am

Post by punit1290 » Mon Jul 30, 2018 7:41 pm

I also face that type of problem in OC 'VERSION', '2.0.1.1'

After clicking on the item in the Opencart page, it will again redirect to the main page instead of the product description page. I have also added the manual route of the product page on URL as index.php?route=product/product&product_id=795 but still facing the same problem. I have also found that this page calls again and again till it gives error as "This page isn't working". Please help me with this.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jul 23, 2018 1:52 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests