Post by danky01 » Mon Mar 19, 2018 7:07 am

My old site 1.5.6.4 crashed after a year and half. So I decided to rebuild the site using a fresh install of 1.5.6.4. When entering products from the admin product page I select browse on the image, I go to the image library and select my image from those showing or upload a new one. At this point the images display fine and look normal. After I select the image and return to the admin product page the thumbnail doesn't show up, after the page is saved the image does show on the front end product page either.
Please help!!! This website is my only income and the cubbard is bare :) If you are interested in helping I would greatly appreciate it.
Thank you so much inadvance for any assistance in you can give me.
Thanks
Danny

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Tue Mar 20, 2018 12:02 pm

Well, the Images could only display, if images exist in the correct image Directory. ::)
Image

Attachments

wrong_image_directory.jpg

wrong_image_directory.jpg (65.74 KiB) Viewed 642 times


Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Tue Mar 20, 2018 2:24 pm

Hi Ernie
Wrong site. This is the site I need help with: http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/index.php
Thanks
Danny

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by er_hardik » Tue Mar 20, 2018 3:30 pm

Hi danky01,

Did you check your config.php file on root and admin directories?

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 20, 2018 3:23 pm

Post by IP_CAM » Tue Mar 20, 2018 9:54 pm

Code: Select all

img src="http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/image/cache//data/demo/.....

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Wed Mar 21, 2018 2:48 pm

Ernie
if you would please tell me where you found this line?
img src="http://www.bullcreektrading.com/BCT_156 ... data/demo/..... "
I Checked both my config files and it isn't in either of them.
Thanks
Danny
http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/index.php

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Wed Mar 21, 2018 11:16 pm

Well, you better display the content of your BOTH config.php files, just without
the Database credentials, because you screwed up there some place.
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Thu Mar 22, 2018 8:42 am

Config.php Root
<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/');
define('DIR_DATABASE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/image/');
define('DIR_CACHE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/download/');
define('DIR_LOGS', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/logs/');

// DB

Config.php Admin
?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'http://www.bullcreektrading.com/BCT_1564/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/');
define('DIR_DATABASE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/image/');
define('DIR_CACHE', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/download/');
define('DIR_LOGS', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/system/logs/');
define('DIR_CATALOG', '/home4/spurlock/public_html/bullcreektrading.com/BCT_1564/catalog/');

// DB

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Thu Mar 22, 2018 9:23 am

Mmmmh, what about this .htaccess RewriteBase line, does it look like this ?
# SEO URL Settings
RewriteEngine On
RewriteBase /BCT_1564/

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Thu Mar 22, 2018 2:38 pm

This is the contents of my .htaccess file

# 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.

# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess.

# For any support issues please visit: http://www.opencart.com

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "\.(tpl|ini|log)">
Order deny,allow
Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=feed/google_base [L]
RewriteRule ^download/(.*) /index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

### Additional Settings that may need to be enabled for some servers
### Uncomment the commands by removing the # sign in front of it.
### If you get an "Internal Server Error 500" after enabling any of the following settings, restore the # as this means your host doesn't allow that.

# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off

# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
# php_flag magic_quotes_gpc Off

# 3. Set max upload file size. Most hosts will limit this and not allow it to be overridden but you can try
# php_value upload_max_filesize 999M

# 4. set max post size. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value post_max_size 999M

# 5. set max time script can take. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_execution_time 200

# 6. set max time for input to be recieved. Uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_input_time 200

# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Thu Mar 22, 2018 9:26 pm

Then change this:

Code: Select all

RewriteBase /
to this, to make it work:

Code: Select all

RewriteBase /BCT_1564/
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Sun Mar 25, 2018 4:24 am

Hey Ernie
That didn't work either. This is driving me nuts.

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Sun Mar 25, 2018 7:07 am

One last attempt, how exactly is your .htaccess File NAMED, including any
possible extension, and why can't you spare content, instead of just telling us, that you did it...
But 'I did it!' does not make it here, before you show Facts.
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Sun Mar 25, 2018 11:59 am

It is named .htacess, there is no extension.
I don't understand, what does this mean?? "and why can't you spare content, instead of just telling us, that you did it...
But 'I did it!' does not make it here, before you show Facts. "
Thanks
Danny

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Sun Mar 25, 2018 12:17 pm

RewriteBase /
I would just like to know, how exactly this line now is written in your .htaccess File,
and HOW do you SAVE such files, after editing, what kind of Text-Editordo you use,is it
settable, to save a file in UTF-8 without BOM Mode ?
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by danky01 » Sun Mar 25, 2018 1:05 pm

I think I logged into my hosting account and used the files editor utility.
Thanks
Danny

New member

Posts

Joined
Sun Apr 13, 2014 2:46 am

Post by IP_CAM » Sun Mar 25, 2018 1:36 pm

Well, It's still unkown, how this. htaccess line was written, so, I give up!
Good Luck
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.jti.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by straightlight » Sun Mar 25, 2018 10:54 pm

It is named .htacess, there is no extension.
It should be known .htaccess. The best planning strategy to edit this file is by contacting your host to configure proper relative paths across your domain.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests