Post by hawkij » Thu May 18, 2017 12:01 am

Hello, I wonder if someone can shed some light on the following error I am getting when trying to access the admin side of the site:


Notice: Use of undefined constant HTTP_SERVER - assumed 'HTTP_SERVER' in /home/sites/peterlloydrallying.co.uk/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_common_header.php on line 9

after asking my hosting company about this they state the error is the following:

peterlloydrallying.co.uk AH01215: PHP Notice: Use of undefined constant HTTPS_SERVER - assumed 'HTTPS_SERVER' in /home/sites/peterlloydrallying.co.uk/public_html/index.php on line 75: /home/sites/peterlloydrallying.co.uk/public_html/index.php

It relates to the following:

// Settings
$query = $db->query("SELECT * FROM " . DB_PREFIX . "setting WHERE store_id = '0' OR store_id = '" . (int)$config->get('config_store_id') . "' ORDER BY store_id ASC");

foreach ($query->rows as $setting) {
if (!$setting['serialized']) {
$config->set($setting['key'], $setting['value']);
} else {
$config->set($setting['key'], unserialize($setting['value']));
}
}

if (!$store_query->num_rows) {
$config->set('config_url', HTTP_SERVER); < RELATES TO THIS.
$config->set('config_ssl', HTTPS_SERVER);
}


Any help would be greatly appreciated.

OP version 1.5.6.2

Newbie

Posts

Joined
Wed May 17, 2017 11:57 pm

Post by uksitebuilder » Fri May 19, 2017 3:48 pm

check your admin/config.php has a define for HTTP_SERVER and the url ends with a trailing slash '/'

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests