Post by skt » Tue Jul 18, 2017 2:57 am

Dear team,
please help me, i am in trouble on weight based shipping. I enabled weight based shipping in my website. But when i try to checkout my product, first 3 steps is going smoothly. But from 3rd step (delivery details) click on continue, i am getting "internal server error". Next step is "Delivery method. But after i disable my weight based shipping from shipping module, this error is not coming. I think after enabling this weight based shipping, this internal server error is coming.
as per my knowledge, my weight based shipping configuration is correct. System-localization-geo zone and weight classes. My default weight is on gram.
If anybody have solution for this issue, kindly help me.

skt
Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2015 1:37 am

Post by kestas » Tue Jul 18, 2017 4:04 pm

Hi,
What version of opencart? at first try to add one rate for testing for example 999999:6
"999999" mean that all products will have same rate. And check your delimiters.

Custom OpenCart modules and solutions. Just PM me... Extensions you can find here


Active Member
Online

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am

Post by skt » Wed Jul 19, 2017 2:01 am

Hi,
i am using opencart Version 2.3.0.2.

skt
Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2015 1:37 am

Post by kestas » Thu Jul 20, 2017 3:09 am

Hi,
You should read this... maybe find an answer
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 2be8fc9f21

Custom OpenCart modules and solutions. Just PM me... Extensions you can find here


Active Member
Online

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests