Post by skt » Tue Jul 18, 2017 2:57 am

Dear team,
please help me, i am in trouble on weight based shipping. I enabled weight based shipping in my website. But when i try to checkout my product, first 3 steps is going smoothly. But from 3rd step (delivery details) click on continue, i am getting "internal server error". Next step is "Delivery method. But after i disable my weight based shipping from shipping module, this error is not coming. I think after enabling this weight based shipping, this internal server error is coming.
as per my knowledge, my weight based shipping configuration is correct. System-localization-geo zone and weight classes. My default weight is on gram.
If anybody have solution for this issue, kindly help me.

skt
Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2015 1:37 am

Post by kestas » Tue Jul 18, 2017 4:04 pm

Hi,
What version of opencart? at first try to add one rate for testing for example 999999:6
"999999" mean that all products will have same rate. And check your delimiters.

Extensions you can find here


New member

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am

Post by skt » Wed Jul 19, 2017 2:01 am

Hi,
i am using opencart Version 2.3.0.2.

skt
Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2015 1:37 am

Post by kestas » Thu Jul 20, 2017 3:09 am

Hi,
You should read this... maybe find an answer
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 2be8fc9f21

Extensions you can find here


New member

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests