Post by scott.pobanz » Fri Feb 16, 2018 11:29 pm

We uninstalled and reinstalled UPS shipping on an OpenCart 2.0.0 site and the plugin stopped working.

The UPS credentials/settings are identical as they were before.

We get some PHP warnings now and a fatal error:
fatal error call to a member function getelementsbytagname() on a non-object in
/var/www/html/vqmod/vq2-catalog_model_shipping_ups.php
on line 531

Any help would be much appreciated.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 16, 2018 11:25 pm

Post by thekrotek » Sat Feb 17, 2018 2:13 am

The function mentioned in error is related to XML parsing, which means there's a problem with your XML file or with parsing logic.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by scott.pobanz » Sat Feb 17, 2018 2:37 am

Thank you thekrotek for the response. Do you know what XML file UPS uses, or is a web service API XML response type thing that is giving me trouble?

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 16, 2018 11:25 pm

Post by thekrotek » Sat Feb 17, 2018 2:59 am

scott.pobanz wrote:
Sat Feb 17, 2018 2:37 am
Thank you thekrotek for the response. Do you know what XML file UPS uses, or is a web service API XML response type thing that is giving me trouble?
Nope. I'm afraid, there's not generic solution and he only way is to as a professional to look into it. Such issues usually needs to be debugged.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests