Post by ilmojk » Wed Jul 26, 2017 2:26 am

Is there someone who can make module for print pricelabel with barcode.
I have label printer and i want print labels to every product.
I need Print to label:
1. Product name
2. Barcode
3. EAN code
4. Price
Image

Is there someone who can make this module for me?
I can pay for this job.

[update: added photo]
Last edited by ilmojk on Wed Jul 26, 2017 5:40 pm, edited 1 time in total.

Using now Opencart 2.1.0.2


Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2017 4:10 am
Location - Finland

Post by IP_CAM » Wed Jul 26, 2017 10:20 am

Well, it would be rather easy to REMOVE everything unwanted from a product.tpl File,
and add this simple EAN Code from the OC Extension Section
Invoice Bar-code Generator Simple Coding Method- By sanjaycity
in-between the $heading_title; ?> and the class="description" Line,
like shown here:

Code: Select all

<h4 itemprop="name"><?php echo $heading_title; ?></h4>
<script src="https://cdn.jsdelivr.net/jsbarcode/3.3.20/JsBarcode.all.min.js"></script>
<img style="z-index: 1000; position: absolute; top: 50px; right: 30px;" id="model"/><script> $('#model').JsBarcode("<?php echo $model; ?>",{width:1,height:30,lineColor:"#000000" }); </script>
<div class="description">
and just leave on Code in that file, what you want to display on your printout, and the Productpage
already contains everything on Variables defined/declared, by default, exept for the Barcode, wich
is added by the two lines of additional Code. The Barcode now displays the Model Number !
Just a crazy Idea -Good Luck! ;)
Ernie
Image

Attachments

ean_productpage.jpg

ean_productpage.jpg (75.35 KiB) Viewed 319 times


Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.ebikes.li - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by ilmojk » Wed Jul 26, 2017 5:39 pm

I mean like this:

Image

Using now Opencart 2.1.0.2


Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 25, 2017 4:10 am
Location - Finland

Post by IP_CAM » Wed Jul 26, 2017 11:02 pm

well, if you don't know OC-Code, you could check here, if DYMO possibly uses the same Software,
or then, you have to get commercial Support on this.
Good Luck!
Ernie
https://www.opencart.com/index.php?rout ... earch=dymo
https://www.opencart.com/index.php?rout ... %20printer

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.ebikes.li - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests