Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 8:37 am

Hello,

I have only the default template installed.
When I click on the footer link Brand and a manufacturer to list all their items I get a double account modules listing.
How can I change this?

Thank you

Attachments

1.jpg

1.jpg (102.71 KiB) Viewed 378 times


New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 8:40 am

No OC version posted. Was your store recently upgraded from a prior version?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 8:42 am

Ahh, sorry. OC 2.3.0.2 and no upgrade.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 8:44 am

Can you post the URL?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 8:47 am

Last edited by MAD King on Wed Jan 10, 2018 9:16 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 8:53 am

Modified / custom theme. Please use the real, original, delivered, out-of-the-box, as offered default theme from the downloaded OC zip file from opencart.com and see if you can replicate this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 8:56 am

This is the original default theme, not a custom one.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 8:57 am

MAD King wrote:
Wed Jan 10, 2018 8:56 am
This is the original default theme, not a custom one.
This is a modified theme. Please see the: https://demo.opencart.com . This is the original theme delivered out of the box.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 8:58 am

Correct. This is the theme. I only disabled some modules and changed the logo and menu color.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 8:59 am

Ok.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 9:04 am

And? Any idea what this causes?

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by straightlight » Wed Jan 10, 2018 9:06 am

Modified theme which you do not seem to be willing on rather trying the original default theme to compare the results. The default theme should never be modified but rather a custom theme folder to be used for troubleshooting and upgrade purposes.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by MAD King » Wed Jan 10, 2018 9:09 am

OK Did not know that. How do I install an unmodified theme?

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by IP_CAM » Wed Jan 10, 2018 11:17 am

by renaming the catalog/view/theme/default Directory to something else
on your Server, and upload the same default/ Directory, including it's content,
taken out of a downloaded same Version Software.
And if you use VqMod and/or OcMod, you then have to reset all CACHE first,
before it will hopefully function, as planned. But if you have Extensions installed, then,
you may still have some other problems, because of now possibly missing extension
Files in the now 'virgin' Theme Sections. Therefore, it would be better and so advised,
to de-activate/de-install Custom Modes and Modules first, and then activate them again,
after everything works.
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.jti.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by MAD King » Thu Jan 11, 2018 12:31 am

Thank you, Ernie for your help.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by MAD King » Thu Jan 11, 2018 5:39 am

Hi Ernie,

there is defenately something wrong with my OC.
Would you please help and PM me in German?

New member

Posts

Joined
Wed Nov 19, 2014 10:55 pm

Post by IP_CAM » Thu Jan 11, 2018 8:34 am

Sorry, but I am unfamiliar with OC v.2.3.x, and could so not be of real help.
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.jti.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests