Post by djzipper » Mon Nov 20, 2017 4:46 am

Hi,

I have had a play with the product.tpl and just can't work out how to remove the product name at the top of the right column? I also want to get the 'add to cart' in line with the bottom of the main image box.

Is anyone able to point me in the right direction?

Using version 2.3.0.2
https://ghostrc.co.uk/team-associated-f ... k-bushings


Many thanks

Attachments

Screen Shot 2017-11-19 at 20.42.15.png

Screen Shot 2017-11-19 at 20.42.15.png (218.8 KiB) Viewed 220 times


Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 04, 2017 7:05 am

Post by straightlight » Mon Nov 20, 2017 11:11 pm

Since this request is about a custom theme, contact the theme developer from where you originally downloaded this theme.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Lee_GhostRC » Tue Nov 21, 2017 12:44 am

It is the std theme which I made some changes too. I just can't work out how to remove the product title from the top right column.

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 11, 2017 7:40 pm

Post by IP_CAM » Tue Nov 21, 2017 3:10 am

Code: Select all

<h1><?php echo $heading_title; ?></h1>
          <ul class="list-unstyled">
            <?php if ($manufacturer) { ?>
Well, you seem to use an Extension, placing the Title above the Image,
but it's probably this:

Code: Select all

<h1><?php echo $heading_title; ?></h1>
what needs to be removed, just above the <ul class="list-unstyled">
in Line 128 in the default product.tpl File.

In you File, it seems to try to <!-- HIDE --> the default title, but it does not:

Code: Select all

<div class="col-sm-4">
          <div class="btn-group">
            <!--
           -->
          </div>
          <h>AE1780 Team Associated FT Blue Aluminum Shock Bushings, standard
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.ebikes.li - http://www.evelo.li - http://www.openshop.li
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by djzipper » Tue Nov 21, 2017 4:01 am

Hi,

Thank you for your help. It seems an extension I installed was overwriting any changes I was making to the product template. I changed the extension and all is now good.

Thank you for your help!

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 04, 2017 7:05 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests