Post by Jonas92 » Fri May 26, 2017 4:01 pm

How to remove 'refine your search' fields are visible by opening the category ?
Opencart version is : 2.3.0.2

Attachments

category.png

category.png (454.92 KiB) Viewed 1359 times


New member

Posts

Joined
Fri May 26, 2017 3:58 pm

Post by viethemes » Sat May 27, 2017 10:30 pm

You can use my extension Visual Theme Editor to hide this part :)

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by Jonas92 » Wed May 31, 2017 3:56 pm

good, but I can see there are many more features, but I do not need them so much :). I just need to remove the unnecessary fields. It may be possible to simply erased all of the code at some point in the file that he go away ?

New member

Posts

Joined
Fri May 26, 2017 3:58 pm

Post by viethemes » Thu Jun 01, 2017 9:58 am

Jonas92 wrote:
Wed May 31, 2017 3:56 pm
good, but I can see there are many more features, but I do not need them so much :). I just need to remove the unnecessary fields. It may be possible to simply erased all of the code at some point in the file that he go away ?
Yes. Could you provide your site URL so I can take a look at it closer?

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by MIOpencartstuff » Mon Jun 12, 2017 3:09 pm

In category.tpl page you'll have code like below :

Code: Select all

 <?php if ($categories) { ?>
      <h3><?php echo $text_refine; ?></h3>
      <?php if (count($categories) <= 5) { ?>
      <div class="row">
Just find it and remove until it's brackets over. Let me know if still you need any help to fix it out.

Image Madni Infoway
HTML | CSS | OPENCART | WORDPRESS | BOOTSTRAP | RESPONSIVE | PHOTOSHOP | PSD TO HTML
Skype : madni.infoway
Call on : +91-02828-221077
Website : www.madniinfoway.com


User avatar

Posts

Joined
Thu Jul 14, 2016 8:48 pm

Post by IsmaelPR1 » Tue Nov 21, 2017 10:47 pm

MIOpencartstuff wrote:
Mon Jun 12, 2017 3:09 pm
In category.tpl page you'll have code like below :

Code: Select all

 <?php if ($categories) { ?>
      <h3><?php echo $text_refine; ?></h3>
      <?php if (count($categories) <= 5) { ?>
      <div class="row">
Just find it and remove until it's brackets over. Let me know if still you need any help to fix it out.
Hi. Will this work on OC 3.0.2.0? I would like to make this change on my store as well.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 21, 2017 1:30 am

Post by straightlight » Wed Nov 22, 2017 2:15 am

v3.x releases example to look for:

Code: Select all

{% if categories %}
      <h3>{{ text_refine }}</h3>
      {% if categories|length <= 5 %}
      <div class="row">
      

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests