Post by lsadiku1990 » Sun Feb 11, 2018 9:32 pm

Hi my friends,

I have a big problem with image product on my shop, can you tell me how to solve it ?

You can see here my problem : http://www.blej24.com/zyrtare/index.php ... y&path=356

Image product don't show, but when i click in button article in logo (quickshow) when i close it image showing for all product, but when i refresh page, don't show,

I need to solve urgently!

If i write bad english, sory!

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 11, 2018 9:25 pm

Post by straightlight » Sun Feb 11, 2018 10:46 pm

Revert to the default theme and see if the same issue can be reproduced.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by lsadiku1990 » Mon Feb 12, 2018 3:35 am

With default template product image showing but with so revo template not showing i dont have any idea what is wrong !!

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 11, 2018 9:25 pm

Post by straightlight » Mon Feb 12, 2018 3:42 am

Contact the extension theme developer to resolve this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests