Post by chris777 » Wed Aug 09, 2017 11:02 pm

OC 2.


When i get to Step 3 Payment method. Unless I add a comment or at least 1 letter of text I get an error message.

Also in guest check out, unless i enter at least 1 character in every box when giving address info ect.., i get an error.
----------------------------------


my url is http://helpwantedalabama.com/opencart2.0

Any help is appreciated

thanks

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by artcore » Thu Aug 10, 2017 2:12 am

Hi,
It looks like the POST is not reaching the server. I've seen this before and the culprit was mod_security in that case. You can try a htaccess entry to disable it, just to see if that is the cause:

Code: Select all

<IfModule mod_security.c>
  SecFilterEngine Off
  SecFilterScanPOST Off #try just adding this also
</IfModule>
BTW your site is terribly slow from across the ocean :)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 09, 2013 4:13 am
Location - The Netherlands

Post by chris777 » Sun Aug 13, 2017 2:54 am

hi:

were would I add this code at?
Im a php newbie

thanks

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by chris777 » Mon Aug 14, 2017 12:28 am

any additional help here appreciated.


thanks

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by IP_CAM » Mon Aug 14, 2017 2:50 am

well, this would have to be placed in the .htaccess file.
Ernie

Code: Select all

<IfModule mod_security.c>
  SecFilterEngine Off
  SecFilterScanPOST Off #try just adding this also
</IfModule>
But you also have a JSON error, as you can see on the image below.
optional FAX, Company and Address_2 Values are not defined, you may have
set them to REQUIRED in the Admin Section possibly.

STILL, one get's registered, as it looks! ???

Code: Select all

Welcome and thank you for registering at Your Store!
Your account has now been created and you can log in by using your email address and password by visiting our website or at the following URL:
http://helpwantedalabama.com/opencart2.0/index.php?route=account/login
Upon logging in, you will be able to access other services including reviewing past orders, printing invoices and editing your account information.
Thanks,
Your Store
Image

Attachments

json_registration_error.jpg

json_registration_error.jpg (85.9 KiB) Viewed 511 times


Ernie's OpenShop v.1.75 + OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT Test Sites with free responsive Themes
http://www.bigmax.ch/shop/ - http://www.ebikes.li - http://www.ipc.li/shop/ - http://www.openshop.li/shop/
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by chris777 » Tue Aug 15, 2017 6:30 am

"you may have
set them to REQUIRED in the Admin Section possibly."

Where would i look for this in admin section?

HEre posibly? checkout/register .twig?

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by IP_CAM » Tue Aug 15, 2017 11:49 am

Well, if you are talking about TWIG, you are seemengly not using OC-2 ?! ::)
Ernie

Ernie's OpenShop v.1.75 + OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT Test Sites with free responsive Themes
http://www.bigmax.ch/shop/ - http://www.ebikes.li - http://www.ipc.li/shop/ - http://www.openshop.li/shop/
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by chris777 » Wed Aug 16, 2017 4:58 am

I am using oc2....i started with oc3 and may have looked at the wrong account.

so where on 2 would i look for the json errors?
thanks

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by chris777 » Mon Aug 21, 2017 9:29 pm

I am using oc2....i started with oc3 and may have looked at the wrong account.

so where on 2 would i look for the json errors?
thanks for any help

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by chris777 » Sun Sep 03, 2017 11:33 pm

I would mark this post "problem solved" if I knew how :laugh: :crazy:

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by chris777 » Sun Sep 03, 2017 11:35 pm

problem fixed..... just had to change htaccess file name

by default it was .htaccess.txt
needed to be changed to .htaccess

thanks for all the help!

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm

Post by chris777 » Tue Sep 05, 2017 5:10 am

I spoke too soon.....getting jason errors as shown in picture previous post at check out again.....any help?

thanks

chris

New member

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 8:46 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests