Post by rareshoy » Thu Jun 16, 2016 7:40 pm

Cart Error.png

Cart Error.png (117.27 KiB) Viewed 572 times

Hello, I have installed Opencart 2.2 on my website and in the cart error it appears this message. I have tried with 3 opencart versions ( 2.0.0, 2.0.3.1, 2.2) and I have the same message and I don't understand what's the problem. This error appears on fresh install.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 3:38 am

Post by imdevlper18 » Thu Jun 16, 2016 7:49 pm

When same error is appearing despite 3 different installs, The error could be because of cache.

Opencart Extensions | Professional opencart support | Support Ticket | support@cartbinder.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 11, 2014 2:04 pm


Post by i2Paq » Thu Jun 16, 2016 8:01 pm

On your store-front; do you see all the images etc. correct?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

UPGRADE to 2.x: Contemplate before thou begins!

Our FREE search: Find your answer FAST!.

BUGs?: Known BUGS for All OC Versions.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by rareshoy » Thu Jun 16, 2016 8:09 pm

Yes, everything appears correct, this is the only problem.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 3:38 am

Post by rareshoy » Thu Jun 16, 2016 8:25 pm

@imdevlper18

What do you mean by chache? Where should I look for?

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 3:38 am

Post by imdevlper18 » Thu Jun 16, 2016 8:29 pm

Actually i faced such similar issue while working with one of the client recently. The server sends old page back from history.
So what you see is old page. And new files are never called.

You can clear browser cache or try incognito mode in Chrome.

Opencart Extensions | Professional opencart support | Support Ticket | support@cartbinder.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 11, 2014 2:04 pm


Post by rareshoy » Thu Jun 16, 2016 8:37 pm

Well, I have the same problem in incognito mode and in other browser. I have Also tried on mobile and on Microsoft Edge.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 3:38 am

Post by imdevlper18 » Wed Jun 29, 2016 2:41 pm

This error was solved finally. The error was because of server.
The server had one php module that was causing this issue.

This php module does not sent fields in $_POST when they are empty.
So in backend this issue of undefined index was coming.

When host was told about this issue explaining him that when fields are left empty, fields are not received in $_POST.
They disabled the php module and it started working fine.

Hope this helps someone.

Opencart Extensions | Professional opencart support | Support Ticket | support@cartbinder.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 11, 2014 2:04 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests