Post by Elm5512 » Mon Mar 20, 2017 8:58 am

I just installed an SSL Certificate using opencart 2.0.3.1. All is working well on the user side, but now when I login in to the admin, (using a custom named admin folder), I have to re login every 2-5 page/edit changes. The login page pops up and says, "Invalid token, log in". I've tried on different browsers and devices and all have similar responses. I've contacted the host and they claim there's no problems on there end. I've edited both config.php files for the new https prefix. This problem just started with the SSL Certificate install. Any assistance is appreciated.

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 31, 2015 4:25 am

Post by Qphoria » Tue Mar 21, 2017 1:11 am

That is odd that it happens that often. Just for kicks, check that your HTTP_SERVER and HTTPS_SERVER both use the same url format... and not one using "www" and one without www.

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Elm5512 » Tue Mar 21, 2017 1:18 am

Thank you for your reply. I just checked in both config.php files and they all use the "www." prefix.

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 31, 2015 4:25 am

Post by Elm5512 » Tue Mar 28, 2017 3:21 am

Also getting this popup error,

"www.mywebsite.com says:
SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0
OK
<!DOCTYPE html>
<html dir="ltr" lang="en"> " etc...

Any help would be appreciated.

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 31, 2015 4:25 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests