Post by vapermann » Wed Sep 21, 2016 9:47 pm

I am using Opencart 1.5.6.4 with Pavilion Theme

I have an SSL certificate properly installed.

I have enable SSL in Settings>Server

I have changed the config.php file and admin>config.php flie as detailed on this forum.

When I visit a HTTPS page (checkout or account pages) the whole page is completely messed up - no format to it, all fonts are wrong and the page is totally un-usable from a shoppers point of and look absolutely terrible.

The same happens to the backend admin section and becomes totally unusable

Obviously, I have reverted to the non-secure version now until someone can help - please anyone out there got any ideas???

Thanks...

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 21, 2016 9:35 pm

Post by IP_CAM » Thu Sep 22, 2016 2:54 am

you forgot to mention your .htaccess, and it's content, possibly related to such.
And, depending on, how this Pavilion Theme has been built, there may be other
problems, one only would know, if one uses this theme.
Ernie

For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by victorj » Sat Sep 24, 2016 4:45 am

Its highky recommended to have entire website running under ssl, it will give a seo advantage as well.

in config.php change any http to https, both in root and admin.
in admin server settings, disabele ssl, not needed as all is done in config files.

if your site is showing a broken padlocjk or malformated, check your site at:
https://www.whynopadlock.com/

it will tell you whre things go wrong, so you can correct them.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Qphoria » Sat Sep 24, 2016 5:00 am

vapermann wrote:I am using Opencart 1.5.6.4 with Pavilion Theme

I have an SSL certificate properly installed.

I have enable SSL in Settings>Server

I have changed the config.php file and admin>config.php flie as detailed on this forum.

When I visit a HTTPS page (checkout or account pages) the whole page is completely messed up - no format to it, all fonts are wrong and the page is totally un-usable from a shoppers point of and look absolutely terrible.

The same happens to the backend admin section and becomes totally unusable

Obviously, I have reverted to the non-secure version now until someone can help - please anyone out there got any ideas???

Thanks...
In the config.php, does your HTTPS_SERVER value have a trailing / ?

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by genegrin » Sun Oct 02, 2016 1:14 am

vapermann wrote:I am using Opencart 1.5.6.4 with Pavilion Theme

I have an SSL certificate properly installed.

I have enable SSL in Settings>Server

I have changed the config.php file and admin>config.php flie as detailed on this forum.

When I visit a HTTPS page (checkout or account pages) the whole page is completely messed up - no format to it, all fonts are wrong and the page is totally un-usable from a shoppers point of and look absolutely terrible.

The same happens to the backend admin section and becomes totally unusable

Obviously, I have reverted to the non-secure version now until someone can help - please anyone out there got any ideas???

Thanks...
Please how did you solve this problem? i have the same problem.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 08, 2011 3:00 am

Post by vapermann » Tue Oct 04, 2016 10:58 pm

Hi, thanks for the replies

Unfortunately whatever I try nothing fixes the issue.

Account pages, Checkout and Admin still all messes up and totally un-useable.

Still working on it - will post if/when resolved

Any ideas anyone?

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 21, 2016 9:35 pm

Post by vapermann » Thu Oct 06, 2016 3:30 am

Qphoria wrote:
vapermann wrote:I am using Opencart 1.5.6.4 with Pavilion Theme

I have an SSL certificate properly installed.

I have enable SSL in Settings>Server

I have changed the config.php file and admin>config.php flie as detailed on this forum.

When I visit a HTTPS page (checkout or account pages) the whole page is completely messed up - no format to it, all fonts are wrong and the page is totally un-usable from a shoppers point of and look absolutely terrible.

The same happens to the backend admin section and becomes totally unusable

Obviously, I have reverted to the non-secure version now until someone can help - please anyone out there got any ideas???

Thanks...
In the config.php, does your HTTPS_SERVER value have a trailing / ?
Yes

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 21, 2016 9:35 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests