Post by hi66cc » Sat Aug 26, 2017 2:32 pm

Здравейте,

Нов съм с OpenCart и срещам няколко трудности:

Първо: доколкото разбирам нещата са следните. Създавам си категории и подкатегории, и след това въвеждам продукти. И аз съм създал три категории, като първата има 10 подкатегории, втората - 5 подкатегории и третата няма. Като започна да вкарвам продуктите и стигна до линкове, под производител не мога да избера всички категории и подкатегории, а излиза само първата категория с 4 подкатегории.
Молбата ми е, ако някой знае как става това да излизат всички категории, съответно с подкатегориите да помогне.

Второ: след като закупя някаква стока и реша да завърша поръчката, при избор за плащане като гост, в стъпка 4 (НАЧИН ЗА ДОСТАВКА) излиза екран с опции, при която първата е "доставка с куриер" и (доставка (изчислява се отделно) - 5.00 лв.).
Молбата ми е, как да премахна това "Доставка (изчислява се отделно) - 5.00 лв."

И трето: откъде и как се изчиства кеша на OpenCart?

Предварително Ви благодаря!

Newbie

Posts

Joined
Sat Aug 26, 2017 1:50 pm

Post by lz1nud » Thu Aug 31, 2017 3:54 am

2: extensions -> shipping - от там си задаваш възможности за изпращане на стоката

Sky-Mag Bulgaria


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 13, 2014 5:35 am
Location - Bulgaria

Post by chichebiev » Tue Sep 19, 2017 2:31 pm

Здравей,
за да ти излизат всички категории има два варианта или да хардкоднеш и да премахнеш лимита на Autocomplete или да използваш някой екстеншън има безплатни които вършат чудесна работа. Примерно този.
https://www.opencart.com/index.php?rout ... tocomplete

2. Както е писано в предходния пост тази стъпка се управлява от Extensions/Shipping. Зависи с коя версия на OpenCart си това меню може да и в Extensions/Extensions/Shipping.

3. Пробвай с путона Refresh в Extensions/Modifications.


Ако мога да съм полезен с нещо друго пиши ми. :)

http://sieich.com/


Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 30, 2011 7:21 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests