Post by eight » Fri Sep 11, 2015 2:50 am

Здравейте, отскоро почнах да ползвам opencart и искам да попитам вас като по-напреднали - дали можете да ми препоръчате някой линк с информация относно как да ползвам различни теми за категориите, така че продажбите да отиват към една и съща сметка. Би ми било полезно ако споделите някой сайт също с информация, която би ми била полезна и за други казуси малко по като място за разучаване на тънкости и др.

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 11, 2015 2:44 am
Location - Sofia, Bulgaria

Post by lz1nud » Fri Sep 11, 2015 9:46 pm

Доколкото знам не може да ползваш няколко теми едновременно. Иначе има опция multistore, там мисля че правиш няколко сайта а админ панела ти е един. Но никога не съм го ползвал и не мога да кажа нищо повече за това, някои по-запознат може да сподели.

Sky-Mag Bulgaria


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 13, 2014 5:35 am
Location - Bulgaria

Post by agatha65 » Sat Sep 12, 2015 6:43 am

На един магазин можеш да имаш само една активна тема. Можеш да конфигурираш мулти сторе и тогава за всеки отделен магазин можеш да зададеш отделна тема. Това силно ограничава ползването на допълнителни модули свързани с дизайна. Предимството на този вариант е че можеш да управляваш няколко магазина с един административен панел.
Ако просто искаш различните категории да са с различен стил - дизайн, цветове, елементи на страницата, можеш да използваш различни лейоути просто и да не правиш отделен магазин.
По мое мнение ползването на мулти сторе от не много опитни опенкарт администратори не е ефективно.

За повече информация и помощ на български можеш да ползваш форума Предприемач.ком.

Print Version for Product Page and Product Compare Page | Rich Snippets | Facebook Open Graph Meta Tags | Information pages in top menu | Multi-Language Banners, Sliders and Carousels
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 10:18 am
Location - Canada, QC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests