Intrebari problema extensie .html
3 posts
• Page 1 of 1
Intrebari problema extensie .html
Dupa 2 saptamani in care am vrut sa fac update la versiunea 1.5.3.1 nereusit , am pierdut 10 locuri in google , am cumparat o groaza de module , am descarcat si mai multe free, nici nu mai stiu pe unde sunt salvate in calculator , am reusit in sfarsit sa modific linkurile din cele clasice care apar dupa instalare in cele seo url site/categorie/subcategorie/produs.
Findca am ajuns la fundul sacului si mi-am adus aminte ca am un cont pe aici , intreb si eu ca prostul ( dupa ce am aruncat bani pe fereastra ) daca exista cumva un modul automat care adauga la finalul linkului estensia .HTML .
siteul este paperdistribution
Findca am ajuns la fundul sacului si mi-am adus aminte ca am un cont pe aici , intreb si eu ca prostul ( dupa ce am aruncat bani pe fereastra ) daca exista cumva un modul automat care adauga la finalul linkului estensia .HTML .
siteul este paperdistribution
- papetarie
Re: Intrebari problema extensie .html
credca aceasta extensia poate face automat ce urmaresti tu: http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC
-

florinsith - Posts: 2747
Re: Intrebari problema extensie .html
Problema de mai sus inca nu am rezolvato dar acum observ ca nu stiu sa pun attribut sau alt la poze , si nici attributul de la produse si categorii nu se salveaza .
- papetarie
3 posts
• Page 1 of 1