Post by bogdan_cr_ro » Mon Mar 12, 2012 10:16 pm

Ma tot uit ca s-au adunat "comenzi" si "produse vandute" din verificarile si incercarile pe care le-am facut. Partea proasta este ca nu exista un buton ca sa le resetezi. Asa ca am o intrebare:
Cum sterg rapoartele cu produsele cumparate, rapoartele cu comenyile clientilor etc
Ca pe acolo pe la rapoarte, in afara de cel cu Produsele vizualizate, nimic nu se sterge.
Presupun ca daca sterg clientii, se sterg automat si rapoartele, dar nu vreau sa sterg clientii, vreau sa reinitializez doar rapoartele.

Ca sa nu mai spun ca RDS are IP dinamic si am facut deja cca 100 de IP-uri pt fiecare "client". Ma enerveaza lista asta lunga si inutila si as dori sa stiu cum se poate sterge pt ca am de gand sa o sterg din cand in cand.

New member

Posts

Joined
Sun Feb 05, 2012 2:38 am
Location - Craiova

Post by florinsith » Mon Mar 12, 2012 11:54 pm

Ce doresti tu are fii o lista falsa. Chiar daca o resetezi tot incepe sa-ti numere toate comenzile si clientii. Deci, da singura modalitate corecta este sa stergi clienti si comenzile. Poti introduce in query-ul raportului sati afiseze de la o anumita data in prezent, dar nu inteleg bataia de cap.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by bogdan_cr_ro » Tue Mar 13, 2012 1:19 pm

pai oricum vreau sa-mi numere pe viitor clientii si comenzile acestora, insa eram curios cum sa sterg.
In alta ordine de idei, din ce spui, inteleg ca daca un client doreste sa fie sters din baza mea de date, dar ce face 1-2 comenzi , in momentul stergerii acestuia, oricum o sa-mi dispara si comenzile efectuate de el si implicit rapoartele n-o sa mai fie corecte.
in fine, presupun. O sa testez oricum si o sa revin pentru alti eventuali curiosi
multumesc Florin

New member

Posts

Joined
Sun Feb 05, 2012 2:38 am
Location - Craiova

Post by jeles » Thu Apr 26, 2012 2:11 pm

ai gasit rezolvare bogdan? ma intereseaza si pe mine

Image
website - http://www.thugs.ro/ | magazin -http://magazin.thugs.ro/


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 14, 2012 3:30 pm
Location - oltenita

Post by bogdan_cr_ro » Mon Apr 30, 2012 5:44 pm

salut, n-am gasit, insa acum problemele cu Opencart le-am lasat pe plan 2 si nu pot sa spun ca am mai cercetat problema. Acum ma ocup de problemele birocraticesti ale magazinului si cum traim in tara hartiilor....

New member

Posts

Joined
Sun Feb 05, 2012 2:38 am
Location - Craiova

Post by jeles » Mon Apr 30, 2012 10:22 pm

ce ai patit ?

Image
website - http://www.thugs.ro/ | magazin -http://magazin.thugs.ro/


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 14, 2012 3:30 pm
Location - oltenita

Post by alexutzu » Thu Sep 27, 2012 6:37 am

Buna seara,

Si eu sunt interesat de rezolvarea acestei probleme.
Stie cineva cum se poate reseta contoarele raportate?
Si eu am facut niste teste cu clineti si comenzi false, doar de proba...si vreau reseatarea comenzilor..adica sa inceapa din nou de la 1, nu de la 12, cum imi arata acum.

Multumesc.

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 10, 2012 5:11 pm

Post by hopsieu » Fri Sep 28, 2012 12:00 am


Image
http://fans-shop.ro - "Magazinul suporterilor"


New member

Posts

Joined
Wed Aug 15, 2012 5:00 pm

Post by bogdan_cr_ro » Mon Jan 07, 2013 1:45 am

jeles wrote:ce ai patit ?
am lasat in stand-by proiectul vreo 8 luni, insa acum l-am reluat.

Cat priveste resetarea contoarelor, nu i-am dat de cap. Daca in astea 8 luni, cineva a reusit, as aprecia putin ajutor.
multumesc

New member

Posts

Joined
Sun Feb 05, 2012 2:38 am
Location - Craiova

Post by vallentin24 » Wed Jan 09, 2013 2:20 pm

Solutia la problema voastra:

TRUNCATE TABLE `order`;
TRUNCATE TABLE `order_history`;
TRUNCATE TABLE `order_option`;
TRUNCATE TABLE `order_product`;
TRUNCATE TABLE `order_total`;


Iti va goli continutul tabelelor.
Nu vei mai avea comenzile de test, numarul de comenzi va incepe de la 1, numarul facturilor la fel.
Reseteaza contoarele produselor vandute.Pentru cele vazute ai butonut reset.
NU afecteaza conturile clientilor existenti.
NU afecteaza nici o modificare facuta de tine la vreun modul (transport, taxe bla bla bla).

le dai paste in tab-ul SQL in phpmyadmin.

Mai cautati si voi, forumul roman e foarte sarac in informatii, cu exceptia catorva bine intentionati restul sunt vai de capul lor. Si eu am multe intrebari dar mai bine pierd 5 minute sau 5 ore si tot gasesc raspunsul.

Active Member

Posts

Joined
Fri Feb 03, 2012 1:00 am

Post by bogdan_cr_ro » Sun Jan 13, 2013 9:29 pm

vallentin24 wrote:Solutia la problema voastra:

TRUNCATE TABLE `order`;
TRUNCATE TABLE `order_history`;
TRUNCATE TABLE `order_option`;
TRUNCATE TABLE `order_product`;
TRUNCATE TABLE `order_total`;

............l.
multumesc

New member

Posts

Joined
Sun Feb 05, 2012 2:38 am
Location - Craiova

Post by utzy » Sun Mar 11, 2018 1:55 am

vallentin24 wrote:
Wed Jan 09, 2013 2:20 pm
Solutia la problema voastra:

TRUNCATE TABLE `order`;
TRUNCATE TABLE `order_history`;
TRUNCATE TABLE `order_option`;
TRUNCATE TABLE `order_product`;
TRUNCATE TABLE `order_total`;


Iti va goli continutul tabelelor.
Nu vei mai avea comenzile de test, numarul de comenzi va incepe de la 1, numarul facturilor la fel.
Reseteaza contoarele produselor vandute.Pentru cele vazute ai butonut reset.
NU afecteaza conturile clientilor existenti.
NU afecteaza nici o modificare facuta de tine la vreun modul (transport, taxe bla bla bla).

le dai paste in tab-ul SQL in phpmyadmin.
Salutare.
Topicul e mai vechi, dar nu mai deschid altul.
Metoda de mai sus merge si in versiunea 2.3.0.2 ??
Multumesc.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Wed Mar 21, 2018 5:46 am

utzy wrote:
Sun Mar 11, 2018 1:55 am
vallentin24 wrote:
Wed Jan 09, 2013 2:20 pm
Solutia la problema voastra:

TRUNCATE TABLE `order`;
TRUNCATE TABLE `order_history`;
TRUNCATE TABLE `order_option`;
TRUNCATE TABLE `order_product`;
TRUNCATE TABLE `order_total`;


Iti va goli continutul tabelelor.
Nu vei mai avea comenzile de test, numarul de comenzi va incepe de la 1, numarul facturilor la fel.
Reseteaza contoarele produselor vandute.Pentru cele vazute ai butonut reset.
NU afecteaza conturile clientilor existenti.
NU afecteaza nici o modificare facuta de tine la vreun modul (transport, taxe bla bla bla).

le dai paste in tab-ul SQL in phpmyadmin.
Salutare.
Topicul e mai vechi, dar nu mai deschid altul.
Metoda de mai sus merge si in versiunea 2.3.0.2 ??
Multumesc.
Nimeni nici o parere?? :choke:

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by xxvirusxx » Wed Mar 21, 2018 4:46 pm

Back-up baza de date si testezi.

Daca nu merge si crapa ceva, restore si gata.

Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by utzy » Thu Mar 22, 2018 12:52 am

La asta m-am gandit, nu e problema. Doar ca mi-era teama sa gasesc erori mai tirziu, sa nu afecteze ceva ce descopar dupa mai multe operatiuni pe site.
Deci e posibil sa mearga.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests