Post by George02 » Thu Nov 24, 2011 5:02 am

Salut!

De curand m-am apucat si eu sa lucrez cu OC si am o problema.Eu folosesc WAMP pentru a putea rula OC dar cand il instalez totul se face pe localhost , iar eu cand vreau sa arat site-ul la alta lumea trebuie neaparat sa dau IP si problema este ca daca dau IP site-ul ca design nu se vede deloc se vede decat scrisuri adica nu se ia legatura IP-LocalHost nu se ia stylesheet si nici imaginile adica nimic linkurile sunt moarte .. chiar daca intru pe IP si dau pe un link tot pe localhost ma duce!

Daca stie cineva vreun raspuns la aceasta problema si poate sa ma ajute si pe mine i-as fi recunoscator!

George

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 24, 2011 4:55 am

Post by titusel » Thu Nov 24, 2011 6:01 am

Salut George,

de obicei platformele a.m.p. (apache, mysql si php ) sunt facute pentru a rula pe sistemul personal, cu scopul de a putea realiza si lucra cu site-urile si platformele scrise in html, php,... nu in scopul de a fi folosite ca server pentru internet sau gazduire site-uri. Poti rezolva problema cu un hosting free, tu lucrezi la tine pe localhost si cand este gata il urci pe server sa vada clientul rezultatul final. Am incercat si eu ceea ce ai vrut tu sa faci, dar ideea este ca windowsul iti blocheaza aplicatia prin firewall si nu are nimeni acces la "tot".

Hosting-uri free gasesti cu sutele in romania si in afara :)

Numai bine,
Titusel

W: http://www.degwebsolutions.com
E: contact@degwebsolutions.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 15, 2010 7:29 pm
Location - Bucharest, Romania

Post by George02 » Thu Nov 24, 2011 4:36 pm

da, ai mare dreptate e o chestie nasoala si eu nu as vrea sa pun pe un hosting gratuit ca e si problema de transfer al fisierelor,versiunile mysql php ... problema era ca nu pot sa ii arat clientului de la mine de pe local nu pot sa ii arat site-ul ca sa imi spuna ce modificari sa mai fac la el sa vada cum functioneaza daca functioneza..

M-am uitat prin niste fisiere(config.php si config.php din folderul admin) si am vazut ca sunt definite niste cai si linkurile de HTTP am incercat sa modific localhost cu IP dar tot degeaba...

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 24, 2011 4:55 am

Post by nicudica » Fri Nov 25, 2011 2:19 am

Salut George02!

Sunt de parere ca un domeniu + un hosting min, cu ceva cunostinte (folosind doar o singura baza mysql) este o investitie pe care ar trebui sa si-o permita oricine.

Se poate rezolva si problema cu localhost-ul pentru a se vedea in public, exista Dynamic DNS care iti permite sa "te poti face vazut din afara", cu putine cunostinte poti rezolva problema.

Succes.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by George02 » Sat Nov 26, 2011 5:08 am

thx pt mesaj ! Buna idee cu DNS-ul chiar nu ma gandisem .. Mersi !

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 24, 2011 4:55 am

Post by mihay2626 » Tue Jan 10, 2012 3:58 pm

va recomand ca site de hosting www.5gigs.net

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 10, 2012 3:41 pm

Post by Nija » Wed Jan 11, 2012 8:39 pm

Salut
Eu am un cont de gazduire reseller pe care am mai multe domenii parcate. Cand fac un site pentru client il pun on-line acolo, pe serverul meu si el vede tot timpul ce si cum lucrez. Cand este gata, plateste si ii mut site-ul pe serverul lui.
Din comoditate, ramane pe gazduirea mea si mai agat si de acolo niste bani.

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 31, 2010 5:19 pm
Location - Constanta, Romana

Post by mihay2626 » Thu Jan 19, 2012 7:22 pm

PROBLEMA SE REZOLVA USOR www.freedns.ro

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 10, 2012 3:41 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests