Post by florinsith » Thu Nov 22, 2012 4:28 am

Pentru ca pachetul de limba romana pe care l-ai instalat nu este pentru 1.5.0 , este probabil pentru 1.5.1 sau mai nou(versiuni in care modulul manufacturer a fost sters.)

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by bbitza » Wed Feb 13, 2013 1:43 am

Buna seara
am si eu o problema cu site-ul meu la nivel de limba romana
cosul de cumparaturi de sus (mini cart-ul) afiseaza Shopping cart si items in loc de traducerea normala in lb romana
iar in ceea ce priveste linkurile din dreapta header afiseaza (Acasă Wish List (0) Cont Coș cumpărături Finalizare)
mentionez am instalat versiunea de opencart 1.5.5.1.
as fi recunoscator pentru un sfat.

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 13, 2013 1:37 am

Post by florinsith » Fri Feb 15, 2013 5:10 am

Tocmai am adaugat si versiunea pentru 1.5.5.x , dar tu aveai o versiune mult mai veche instalata. Instaleaza ultima versiune.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Modemuri3G » Sun Feb 17, 2013 11:41 pm

Multumim pentru limba romana, o mica sugestie, in pagina de administare la produse puteti pune ceva mai scurt in loc de "puncte de recompensa", pe display-urile mai mici apare o suprapunere incomoda a taburilor ! Eu am editat si am lasat pur si simplu "puncte"

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 24, 2012 10:16 pm

Post by uky » Mon May 13, 2013 11:31 pm

Salutare tuturor am si eu o problema

Am instalat OC 1.5.5 toate bune si frumoase si am incarcat modulul de limba romana de aici:
http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

romanian 1.5.5.x v1.5.5, v1.5.5.1 - acest modul dar nu functioneaza , am gresit eu undeva , sau este alta problema ca nu reusesc sa il fac functional , cand dau clic pe icoana de romana din header apare eroarea:

"Notice: Error: Could not load language romana! in/cale/catre/open3/system/library/language.php on line 35"

asa este in fisierul language.php la linia 35
"trigger_error('Error: Could not load language ' . $filename . '!');"


Am o solutie pentru asta?? :(

uky
Newbie

Posts

Joined
Mon May 13, 2013 11:22 pm
Location - Bucharest

Post by pocutz » Wed May 15, 2013 2:19 am

Salut,
Am adaugat ceva produse in cateva categorii si cand dau click pe un produs ma duce la alt produs cu nume identic dar cod diferit,vreo ideee ceva ?
Multumesc

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 20, 2012 9:43 pm

Post by Xyph3r » Wed May 15, 2013 4:08 am

Si ce legatura are cu limba?

un URL sa vedem unde e problema?

ImageImageImage
Opencart Templates, Modules, Themes & Custom Development | ShopThemer


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Feb 10, 2013 1:08 am


Post by pocutz » Wed May 15, 2013 5:32 pm

multumesc de raspuns,
Nu are intr-adevar dar nu stiu de ce dupa o cautare pe google cu problema mea am ajuns exact in sectiunea asta a forumului,imi cer scuze.

http://www.geantaposeta.ro/topuri-dama aici este una dintre probleme,ultimele doua "topuri bershka" cand dau click pe ele ma duc exact la acelasi top,mai era si un al patrulea produs care facea exact la fel si l-am sters sa vad daca se schimba ceva.M-am mai lovit de aceeasi problema acum mult timp dar nu mai stiu exact cum am rezolvat-o.Cumva pe la module,ceva modul auto seo ? sau altceva?

Multumesc anticipat

Am rezolvat problema in categoria aia (stergand produsele si adaugandu-le dar erau decat 4 ).In categoria maieuri am aceeasi problema dar sunt mult mai multe produse http://www.geantaposeta.ro/maieuri-dama-1

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 20, 2012 9:43 pm

Post by Xyph3r » Wed May 15, 2013 7:09 pm

Eu cand dau click pe ele ma duc exact la produsul selectat..

Vezi cu SEO keyword sa nu fie duplicat..

ImageImageImage
Opencart Templates, Modules, Themes & Custom Development | ShopThemer


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Feb 10, 2013 1:08 am


Post by pocutz » Wed May 15, 2013 11:04 pm

Xyph3r wrote:Eu cand dau click pe ele ma duc exact la produsul selectat..

Vezi cu SEO keyword sa nu fie duplicat..

Multumesc de raspuns,intre timp am sters produsele care aratau alt link si le-am reintrodus fara sa mai completez nimic la fiecare produs la sectiunea "date" "cuvinte chieie seo", poate din cauza lor era?

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 20, 2012 9:43 pm

Post by uky » Wed May 15, 2013 11:15 pm

Salutare tuturor am si eu o problema

Am instalat OC 1.5.5 toate bune si frumoase si am incarcat modulul de limba romana de aici:
http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC

romanian 1.5.5.x v1.5.5, v1.5.5.1 - acest modul dar nu functioneaza , am gresit eu undeva , sau este alta problema ca nu reusesc sa il fac functional , cand dau clic pe icoana de romana din header apare eroarea:

"Notice: Error: Could not load language romana! in/cale/catre/open3/system/library/language.php on line 35"

asa este in fisierul language.php la linia 35
"trigger_error('Error: Could not load language ' . $filename . '!');"


Am o solutie pentru asta??


revin cu aceeasi problema are cineva vreo idee???

uky
Newbie

Posts

Joined
Mon May 13, 2013 11:22 pm
Location - Bucharest

Post by Xyph3r » Thu May 16, 2013 4:59 am

ai adaugat toate datele bine cand ai inserat limba?

ImageImageImage
Opencart Templates, Modules, Themes & Custom Development | ShopThemer


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Feb 10, 2013 1:08 am


Post by uky » Thu May 16, 2013 2:57 pm

Xyph3r wrote:ai adaugat toate datele bine cand ai inserat limba?
Pai cam cum ar fi trebuit sa le adaug sa vad daca am facut bine?

uky
Newbie

Posts

Joined
Mon May 13, 2013 11:22 pm
Location - Bucharest

Post by Xyph3r » Thu May 16, 2013 4:11 pm

trebuie sa scrie in pack-ul pe care l-ai descarcat

uite
Logheaza-te in adminul siteului tau si navigheaza la System > Localisation > Languages

Faceti click pe insert.

Completati formularul in felul urmator:(fara ghilimele)

Language Name: "Romana"

Code: "ro"

Locale: "ro_RO.UTF8"

Image: "ro.png"

Directory: "romana"

Filename: "romana"

La status selectati enabled , si salvati.

ImageImageImage
Opencart Templates, Modules, Themes & Custom Development | ShopThemer


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Feb 10, 2013 1:08 am


Post by uky » Thu May 16, 2013 5:18 pm

Datele sunt corecte exact asa le-am setat si eu ?

ce ar trebui sa mai verific?

uky
Newbie

Posts

Joined
Mon May 13, 2013 11:22 pm
Location - Bucharest

Post by florinsith » Mon May 20, 2013 1:40 am

Dupa cu sugereaza eroare nu ai uploadat fisierele corect.

Sau daca versiunea ta este chiar 1.5.5 cum ai spus si nu 1.5.5.1 atunci te stradui degeaba, upgradeaza intai la 1.5.5.1 (unul dintre motivele pentru care opencart 1.5.5.1 a iesit la o asa scurta perioada dupa 1.5.5 este pentru ca 1.5.5 avea problema cu limbile custom).

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by uky » Mon May 20, 2013 12:42 pm

Multumesc @florinsith

Problema rezolvata exact cum ai spus tu aveam versiune 1.5.5 si am facut upgrade la 1.5.5.1 si totul este ok acum multumesc !

uky
Newbie

Posts

Joined
Mon May 13, 2013 11:22 pm
Location - Bucharest

Post by ap_valentin88 » Fri Aug 09, 2013 3:08 am

Salut!
Sunt nou pe acest forum si nou in comunitatea celor care implementeaza un magazin online cu ajutorul opencart.Am instalat opencart 1.5.6 si din cate vad eu inca nu a aparut language pack in romana pentru versiunea asta.Intrebarea este cand credeti ca va aparea language pack in romana pentru 1.5.6?

New member

Posts

Joined
Fri Aug 09, 2013 3:03 am

Post by florinsith » Fri Aug 09, 2013 6:09 pm

Pana la sfarsitul saptamanii

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by housedigital » Sat Aug 10, 2013 12:52 am

Testat pe 1.5.5.1 , merge perfect !! Multumim Xyph3r u are the best

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 23, 2013 7:52 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests